Ocjenjivački sud

Anna Eriksson
Anna Eriksson je filmašica i producentica od 1992. godine te trenutno radi u uredu za razvijanje filmova u Odjelu za kulturu regije Halland u Švedskoj. Anna je završila preddiplomski studij filmske režije na Akademi Valand na Sveučilištu u Gothenburgu. Podučavala je film na Sveučilištu za edukaciju odraslih Katrineberg od 2008. do 2013. godine. Također, dio je programa Doris Film – projekta koji mijenja i propitkuje rodnu ravnopravnost u švedskoj filmskoj industriji te je sudjelovala na Svjetskom samitu medija za mlade kao savjetnica od 2012. do 2014. godine. Članica je Savjetodavnog obora IYMS-aod 2015. godine.


Anna Eriksson

Noel Goodwin
Noel Goodwin radi za BFI od 2008. godine gdje pronalazi i podupire mlade talente kroz FUture Film Programme koji uključuje FUture Film Festival i mjesečne Raw Shorts evente. Trenutno radi kao voditelj programa za edukacijske strategije te surađuje s organizacijama u Ujedinjenom Kraljevstvu i ostatku svijeta kako bi pomogao razviti talente mladih filmaša, upoznao ih s postojećim mogućnostima u svijetu filma te kako bi poboljšao status rastućih filmskih zajednica mladih.


Noel Goodwin

Joe Stephenson
Redatelj Joe Stephenson diplomirao je na New York Film Academy sa svega 17 godina. Radio je za kompanije poput Ealing Studios i Icon, a režirao je i svoj prvi kratki film „The Alchemist suticas“ koji je osvojio Editors Choice nagradu na natjecanju Virgin Media Shorts te je kritika o filmu bila objavljena i u državnim medijima. Joe je osnovao B Good Picture Company gdje je režirao i producirao TV serije za Sky Arts pod nazivom „In love with“ s preko 20 najboljih britanskih glumačkih nada poput Catherine Tate, Johna Simma, Eddija Marsana, Craiga Robertsa, Simona Callowa, Karen Gillan, Miriam Margolyes, Anthonyja Heada i mnogih drugih. 
Uz to, Joe je radio na nekoliko filmova poput komedije Sarah Smith (Arthur Christmas) koja je stvarana uz pomoć BFI-a te filma znanstvene fantastike Charlesa McKeowna (Brazil). Joe je također režirao i animirani film sa Stephenom Fryjem u glavnoj ulozi (također emitiranom na SKY-ju) te je nedavno snimio i glazbeni spot za povratnički singl Natalie Imbruglije pod nazivom „Instant Crush“.
„Chicken“ je Joeov debitantski film kao istovremeno redatelju i producentu. Trenutno je u tijeku predprodukcija njegova drugog igranog filma, biografskog filma o Noelu Cowardu čiji je scenarij napisao Tonyjem nagrađeni Martin Sherman, a film je u potpunosti podržan od strane nasljednika Noela Cowarda. Snimanje započinje kasnije ove godine, dok će se u glavnim ulogama naći Chris Colfer, Sir Ian McKellen, Vanessa Redgrave, Stephen Fry, Celia Imrie, Jonathan Pryce i mnogi drugi.


Joe Stephenson

Reviju podupiru

Priređivači

Hrvatski filmski savez
Kinoklub Karlovac

Pokrovitelji

Hrvatski audiovizualni centar
Hrvatska zajednica tehničke kulture
Grad Karlovac
Županija Karlovačka
Turistička zajednica grada Karlovca

Tehnička podrška

Gimnazija Karlovac
Zajednica tehničke kulture Karlovac

U vrtlogu Svečanom dodjelom nagrada, u Karlovcu je završila 21. Filmska revija mladeži i 9. Four River Film Festival Pitching Lola Bogat radionički program novog izdanja Revije i Festivala