Novosti

Odabrani polaznici radionice Pack & Pitch na ovogodišnjem Four River Film Festivalu!

Na natječaj Pack & Pitch koji je raspisao Four River Film Festival u suradnji s filmskim programom Relativity School iz Los Angelesa, pristiglo je čak 18 razrađenih sinopsisa mladih filmaša iz Hrvatske i susjedstva. Selekcijska komisija, koju su činili montažerka i predavačica Jelena Modrić te filmski kritičar Stipe Radić, odabrala je sljedeće projekte:

1. Dominik Čović: Bok! / Hi!
2. Lucija Majnarić: There is something wrong with Nick
3. Maja Košutić: Acquiring Freedom
4. Karlo Špoljar: Cicada 3301
5. Rudolf Ravbar: Fobija / Phobia

Relativity School iz L.A.-a jedan je on najcjenjenijih filmskih programa u Americi koji je rađen u uskoj suradnji s holivudskim studijima. Naših pet najboljih kandidata dobili su tako priliku da svoje filmske ideje razrade s profesionalnim mentorima iz Škole u sklopu radionice Pack&Pitch na ovogodišnjem Four River-u. Na kraju radionice, pet  će mladih filmaša u obliku pravog pitchinga prezentirati svoje zamisli svim sudionicima festivala. Autor najboljeg pitcha za nagradu dobiva odlazak u Los Angeles na radionicu u okviru Relativity School-a sljedeće godine.

Čestitke odabranima!

01.09.2016.

Reviju podupiru

Priređivači

Hrvatski filmski savez
Kinoklub Karlovac

Pokrovitelji

Hrvatski audiovizualni centar
Hrvatska zajednica tehničke kulture
Grad Karlovac
Županija Karlovačka
Turistička zajednica grada Karlovca

Tehnička podrška

Gimnazija Karlovac
Zajednica tehničke kulture Karlovac

U vrtlogu Svečanom dodjelom nagrada, u Karlovcu je završila 21. Filmska revija mladeži i 9. Four River Film Festival Pitching Lola Bogat radionički program novog izdanja Revije i Festivala