home16. Filmska revija mladeži & 4. Four River Film Festival
Dva dana do početka / Karlovac dobio četiri nova stanovnika

U Karlovcu se opet događaju neobične stvari. Nakon vrlo maštovitog, ali i incidentnog predstavljanja kina Edison kao lokacije otvaranja 16. Filmske revije mladeži i 4.Four River Film Festivala, žuti filmoljupci ponovno su digli grad na noge! Prvo su prije nekoliko dana članovi Kinokluba Karlovac crvenim sprejevima sve jumbo plakate koji reklamiraju nadolazeću Reviju i Festival ukrasili natpisima "Kino Edison", a onda su protekli vikend cijelom gradu željeli predstaviti četiri maskote koje ove godine igraju na film: junak westerna - Kauboj, legenda nijemog filma - Charlie Chaplin, mračnjak iz Ratova zvijezda - Sith i naša domaća zvijezda - Profesor Baltazar.

Maskote su paradirale najprometnijim ulicama i mjestima u gradu i svima dali do znanja da imaju još jako malo da se pripreme za četverodnevno filmsko ludilo koje počinje 07. i traje do 10. rujna mijenjajući na tri lokacije u Karlovcu: Gradsko kazalište Zorin Dom, Knjižnica za mlade i Stari grad Dubovac i prižajući karlovčanima atraktivan program za sve uzraste. Izuzev natjecateljskog programa koji uključuje ponajbolje filmove srednjoškolske filmske produkcije, u okviru popratnog programa, između ostalog prikazat će se i uspješnice s nedavno održanog Festivala igranog filma u Puli: Kotlovina redatelja Tomislava Radića i Fleke Alda Tardozzia. Podsjetimo, svečano otvaranje ovogodišnjeg izdanja ove dvostruke manifestacije posvećene srednjoškolskom filmu odvijat će u srijedu, 07. rujna s početkom u 20.30 u kinu Edison, prvoj najmjenski sagrađenoj kino dvorani na prostoru cijele jugoistočne Europe, koja posljednjih pet godina nije u funkciji. Time će karlovčani barem na jednu večer opet dobiti svoje gradsko kino!

16. Filmska revija mladeži i 4. Four River Film Festival sigurno neće proći bez ludih iznenađenja jer kad se na jednom mjestu nađu Kauboj, urnebesno smiješan Charlie Chaplin, znanstvenik i rješavatelj svih problema Profesor Baltazar i uvijek mračan Sith stvari ne mogu proći normalno. Uostalom, zbog ovog četverca morat će se raditi novi popis stanovništva jer Karlovac očito ima četiri nova stanovnika.

Kontakt za medije: Marija Ratković, 098 92 77 483, marijaratkovic@gmail.com

05.09.2011.

Uvodna riječ
EKIPA FOUR RIVER FILM FESTIVALA I FILMSKE REVIJE MLADEŽI ZAPOČELA JESENSKU TURNEJU EUROPOM...
SPREMILI SMO ŽUTI TEPIH, PODIJELILI NAGRADE I ZATVORILI 16. FILMSKU REVIJU MLADEŽI i 4. FOUR RIVER FILM FESTIVAL KOJE JE POSJETILO 4500 FILMOLJUBACA
ZADNJI DAN REVIJE I FESTIVALA U ZNAKU FILMSKIH RADIONICA, PROJEKCIJA I HRVATSKOG FILMA “FLEKE” POD OTVORENIM NEBOM
DRUGI DAN ŽUTILA OBILJEŽIO IZLET, BROJNE PROJEKCIJE I DOBAR ZVUK GLAZBENOG SASTAVA DEPH!
FILM SE VRATIO KUĆI U PUNOM SJAJU I UZ GROMOGLASAN VRISAK
POČETAK 16.FILMSKE REVIJE MLADEŽI I 4.FOUR RIVER FILM FESTIVALA
16. Filmska revija mladeži & 4. Four River Film Festival
Dva dana do početka / Karlovac dobio četiri nova stanovnika
16. FILMSKA REVIJA MLADEŽI I 4. FOUR RIVER FILM FESTIVAL VRAĆAJU KARLOVCU KINO!
- 5 do 12 za karlovačko kino! -
Irska, Norveška, Mađarska, Italija, HRVATSKA
Svijet igra na film! A VI?
ŽUTA BOJA I NENASILJE UVIJEK SU U MODI!
NACIONALNI I INTERNACIONALNI FILMOVI PRED STROGIM SU STRUČNIM SUDOM!
16. Filmska revija mladeži i 4. Four River Film Festival: Odbrojavanje je počelo!
22 ZEMLJE / 84 FILMA / 4 DANA SREDNJOŠKOLSKOG FILMSKOG LUDILA
84 filma za ovogodišnji natjecateljski program!
Ususret 16. Filmskoj reviji mladeži i 4. Four River Film Festivalu!