Glavni grad za najmlađe filmoljupce danas postaje Kutina!

Sve je spremno za početak 51. revije hrvatskog filmskog stvaralaštva djece u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza i Osnovne škole Stjepana Kefelje iz Kutine. Kutina se jutros probudila u jesenskom izdanju i jedva čeka da ugosti preko 150 osnovnoškolaca i njihovih mentora koji će sljedeća četiri dana uživati u filmu, druženju i ostalim popratnim sadržajima.

Iako gosti pristižu već tokom dana, sve službeno počinje večeras u 19 sati – svečanim otvaranjem Revije i prvom revijskom projekcijom koju će uvličati i kutinski gradonačelnik Andrija Rudić. Cijeli program vodit će istaknuti učenici Osnovne škole Stjepana Kefelje, a za glazbeni intermezzo biz će zadužen školski zbor. Bit će to pravo slavlje dječje kreativnosti. Sve prisutne večeras na programu očekuje osam filmova, dok će se ostalih šezdeset i dva moći pogledati u okviru preostalih šest revijskih projekcija. Nakon svake projekcije publiku očekuje i razgovor s autorima, što je svojevrsni novitet na ovogodišnjoj Reviji.

Ove nije prvi put da Kutina ugošćuje Reviju hrvatskog filmskog stvaralaštva djece. Domaćin je bila i 2005. godine. I to očito dobar jer joj se filmaši rado vraćaju. Od danas do nedjelje družimo se u Kutini – centru hrvatskog dječjeg filma!

03.10.2013.

Uvodna riječ
Rudeška berba
51. revija hrvatskog filmskog stvaralaštva djece službeno zatvorena – vidimo se u Varaždinu i Čakovcu!
Vremenska prognoza
Još danas i sutra družimo se na 51. reviji hrvatskog filmskog stvaralaštva djece u Kutini!
Jabuka
Sinoć u Kutini svečano otvorena 51. revija hrvatskog filmskog stvaralaštva djece!
Kitnkes
Sedamdeset veličanstvenih
Glavni grad za najmlađe filmoljupce danas postaje Kutina!
Za četiri dana počinje 51. revija hrvatskog filmskog stvaralaštva djece u Kutini!
U PROGRAM 51. REVIJE HRVATSKOG FILMSKOG STVARALAŠTVA DJECE UVRŠTENO 70 RADOVA!
Portal www.klinfo.hr nas ovaj vikend upoznaje s još jednim uratkom zaprešićkih filmaša!
Provedite ponedjeljak na portalu www.klinfo.hr uz nagrađeni film s 50. revije!
I ovaj ponedjeljak nagrađeni film s 50. revije hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece na portalu www.klinfo.hr
Portal www.klinfo.hr ponedjeljak već tradicionalno započinje s nagrađenim filmom na 50. reviji hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece
Na portalu www.klinfo.hr i ovaj tjedan najnoviji film nagrađen na 50. reviji hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece
Portal www.klinfo.hr nastavlja s prikazivanjem nagrađenih filmova s 50. revije hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece
Ovaj ponedjeljak novi film s 50. revije hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece na portalu www.klinfo.hr!
Portal www.klinfo.hr nastavlja s prikazivanjem nagrađenih filmova s 50. revije hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece!
Portal www.klinfo.hr i ovaj ponedjeljak nastavlja prikazivati nagrađene filmove s 50. revije hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece!
Pogledajte nagrađene filmove s 50. revije hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece na portalu www.klinfo.hr!
Otvorene prijave za 51. reviju hrvatskog filmskog stvaralaštva djece