Pogledajte nagrađene filmove s 50. revije hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece na portalu www.klinfo.hr!

Pripreme za 51. izdanje Revije hrvatskog filmskog stvaralaštva koja će se od 03. do 06. listopada u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza i Osnovne škole Stjepana Kefelje održati u Kutini  u niskom su startu. Polako se već prikupljaju filmovi, a prijave traju do 15. lipnja i to on line putem pristupom na sljedeći link. Prijaviti se mogu svi osnovnoškolci (bilo da je riječ o samostalnim autorima, školskim skupinama ili kinoklubovima) sa svojim animiranim, dokumentarnim, igranim, eksperimentalnim ili reklamnim ostvarenjima te TV reportažama.

U iščekivanju najnovijeg izdanja Revije od danas pa sve do 01. listopada na portalu www.klinfo.hr moći će se pogledati filmovi nagrađeni na protekloj Reviji održanoj u Zadru. Riječ je ukupno od 26 ostvarenja nagrađenih od strane stručnog i dječjeg ocjenjivačkog suda, koji će se svaki ponedjeljak izmjenjivati. Ciklus otvara dobitnik čak dvije nagrade 50. Revije (prve nagrade stručnog i druge nagrade dječjeg ocjenjivačkog suda), igrani film Frikuša Zaprešićkih filmskih genijalaca iz Foto kino video kluba. Samo snimanje je bilo zapravo vrlo kratko. Puno više posla smo imali u montaži jer smo morali riješiti problem tzv. nestajanja oko kojeg se i vrti cijeli film. Kako sam ja glumila glavni lik koji ima nepostojeću prijateljicu bilo mi je izrazito čudno pričati sama sa sobom. I dok sam snimala mnogi ljudi su me u čudu gledali. Sve u svemu, veoma zanimljivo iskustvo - rekla je o filmu autorica i glavna glumica Rebeka Čuljak.

Ima li boljeg uvoda u nadolazeće izdanje Revije od ovih 26 filmskih poslastica? Svakog ponedjeljka potražite novi dječji film na stranicama Klinfo kluba. Hrvatski filmski savez ovim putem zahvaljuje portalu www.klinfo.hr na medijskom pokroviteljstvu i suradnji.

08.04.2013.

Uvodna riječ
Rudeška berba
51. revija hrvatskog filmskog stvaralaštva djece službeno zatvorena – vidimo se u Varaždinu i Čakovcu!
Vremenska prognoza
Još danas i sutra družimo se na 51. reviji hrvatskog filmskog stvaralaštva djece u Kutini!
Jabuka
Sinoć u Kutini svečano otvorena 51. revija hrvatskog filmskog stvaralaštva djece!
Kitnkes
Sedamdeset veličanstvenih
Glavni grad za najmlađe filmoljupce danas postaje Kutina!
Za četiri dana počinje 51. revija hrvatskog filmskog stvaralaštva djece u Kutini!
U PROGRAM 51. REVIJE HRVATSKOG FILMSKOG STVARALAŠTVA DJECE UVRŠTENO 70 RADOVA!
Portal www.klinfo.hr nas ovaj vikend upoznaje s još jednim uratkom zaprešićkih filmaša!
Provedite ponedjeljak na portalu www.klinfo.hr uz nagrađeni film s 50. revije!
I ovaj ponedjeljak nagrađeni film s 50. revije hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece na portalu www.klinfo.hr
Portal www.klinfo.hr ponedjeljak već tradicionalno započinje s nagrađenim filmom na 50. reviji hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece
Na portalu www.klinfo.hr i ovaj tjedan najnoviji film nagrađen na 50. reviji hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece
Portal www.klinfo.hr nastavlja s prikazivanjem nagrađenih filmova s 50. revije hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece
Ovaj ponedjeljak novi film s 50. revije hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece na portalu www.klinfo.hr!
Portal www.klinfo.hr nastavlja s prikazivanjem nagrađenih filmova s 50. revije hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece!
Portal www.klinfo.hr i ovaj ponedjeljak nastavlja prikazivati nagrađene filmove s 50. revije hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece!
Pogledajte nagrađene filmove s 50. revije hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece na portalu www.klinfo.hr!
Otvorene prijave za 51. reviju hrvatskog filmskog stvaralaštva djece