Provedite ponedjeljak na portalu www.klinfo.hr uz nagrađeni film s 50. revije!

Posljednja dva mjeseca prvi dan u tjednu na portalu www.klinfo.hr, inače medijskom pokrovitelju 51. revije hrvatskog filmskog stvaralaštva djece, rezerviran je za svaki put novi nagrađeni film s prošlogodišnjeg, pedesetog Revijskog izdanja.  Tako su vjerni čitatelji ovog portala dosad mogli pogledati osam ponajboljih ostvarenja, a danas je na redu i deveto. Sve do kraja ovog tjedna na http://www.klinfo.hr/kutak-za-djecu/ možete pogledati animirani film Baj, baj prašina  Foto kino video kluba Zaprešić iz Zaprešića.


Baj, baj prašina

Autorica, Iva Živković, u svom filmu tematizira probleme jedne kućanice u borbi s prašinom. A gdje je pronašla inspiraciju? Ideju za film sam dobila u šestom razredu osnovne škole, a završen je kad sam bila osmašica. Dakle, od ideje do premijere je prošlo pune dvije godine. Zašto je tomu tako? Prije svega, na filmu sam radila sama a uz sve ostale aktivnosti jednostavno se nisam stizala u potpunosti posvetiti filmu. Da nije bilo mog odličnog mentora Jadranka vjerojatno ga ne bih niti završila. Nekih većih problema, izuzev nedostatka vremena, nije bilo. Jedino me na početku mučilo od čega napraviti lutkicu. Od plastelina, drveta...? Na kraju sam se odlučila za fima masu što se pokazalo kao pun pogodak. Trenutačno radim na novom igranom ostvarenju. Ovaj izlet u animaciju je uistinu bio samo izlet, izjavila je Iva. Ovo je možda bio samo izlet, ali itekako uspješan izlet. Naime, Ivin film je na 50. reviji hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece film osvojio je drugu nagradu u kategoriji animiranog filma od strane stručnog ocjenjivačkog suda.


Baj, baj prašina

Zaprešićki filmaši su na prošlogodišnjoj Reviji od 32 nagrade osvojili njih čak osam. Stoga će se i u narednim tjednima na portalu www.klinfo.hr moći pogledati još poneka njihova ostvarenja. A ona najnovija zasigurno će se naći i na nadolazećoj, 51. reviji koja će se od 03. do 06. listopada u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza i Osnovne škole Stjepana Kefelje održati u Kutini. Prijave radova su u tijeku i traju do 15. lipnja pa i vi svoje ostvarenje (animirano, dokumentarno, igrano, eksperimentalno, reklamno ili reportažno) možete prijaviti on line pristupom na sljedeći link. Rok za prijavu je blizu, nemojte da vam promakne!

03.06.2013.

Uvodna riječ
Rudeška berba
51. revija hrvatskog filmskog stvaralaštva djece službeno zatvorena – vidimo se u Varaždinu i Čakovcu!
Vremenska prognoza
Još danas i sutra družimo se na 51. reviji hrvatskog filmskog stvaralaštva djece u Kutini!
Jabuka
Sinoć u Kutini svečano otvorena 51. revija hrvatskog filmskog stvaralaštva djece!
Kitnkes
Sedamdeset veličanstvenih
Glavni grad za najmlađe filmoljupce danas postaje Kutina!
Za četiri dana počinje 51. revija hrvatskog filmskog stvaralaštva djece u Kutini!
U PROGRAM 51. REVIJE HRVATSKOG FILMSKOG STVARALAŠTVA DJECE UVRŠTENO 70 RADOVA!
Portal www.klinfo.hr nas ovaj vikend upoznaje s još jednim uratkom zaprešićkih filmaša!
Provedite ponedjeljak na portalu www.klinfo.hr uz nagrađeni film s 50. revije!
I ovaj ponedjeljak nagrađeni film s 50. revije hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece na portalu www.klinfo.hr
Portal www.klinfo.hr ponedjeljak već tradicionalno započinje s nagrađenim filmom na 50. reviji hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece
Na portalu www.klinfo.hr i ovaj tjedan najnoviji film nagrađen na 50. reviji hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece
Portal www.klinfo.hr nastavlja s prikazivanjem nagrađenih filmova s 50. revije hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece
Ovaj ponedjeljak novi film s 50. revije hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece na portalu www.klinfo.hr!
Portal www.klinfo.hr nastavlja s prikazivanjem nagrađenih filmova s 50. revije hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece!
Portal www.klinfo.hr i ovaj ponedjeljak nastavlja prikazivati nagrađene filmove s 50. revije hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece!
Pogledajte nagrađene filmove s 50. revije hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece na portalu www.klinfo.hr!
Otvorene prijave za 51. reviju hrvatskog filmskog stvaralaštva djece