I ovaj ponedjeljak nagrađeni film s 50. revije hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece na portalu www.klinfo.hr

Nema li boljeg početka radnog tjedna od nagrađenog filma s protekle dječje Revije? Naime, portal www.klinfo.hr, medijski pokrovitelj 51. revije hrvatskog filmskog stvaralaštva djece već osmi ponedjeljak u nizu objavljuje po jedan nagrađeni dječji film s Revije održane lani u Zadru.. Tako se od danas pa do nedjelje na http://www.klinfo.hr/kutak-za-djecu/ na navedenom portalu može pogledati animirani film Moje tajno mjesto  Filmsko-kreativnog studija Vanima iz Varaždina.


Moje tajno mjesto...

Autorica, Viktorija Zalar, inspiraciju za ovo animirano ostvarenje pronašla je u vlastitoj sobi. Članica sam Vanime već nekoliko godina i napravila sam devet animiranih filmova, neke samostalno, a neke u grupama, odnosno na radionicama. Od malena volim crtati i izmišljati priče pa mi je Vanima dobar spoj te moje dvije omiljene aktivnosti i zato mi nije teško dolaziti na grupe u Varaždin iz Ludbrega tijekom cijele školske godine. Moj posljednji film “Moje tajno mjesto” je ozbiljnije tematike, odnosno temom sam se malo odmaknula od dosadašnjih crtanih filmova. Posebno me razveselila nagrada, te mi dala dodatni poticaj da i dalje radim dobre filmove koji mi omogućuju da putujem u nove gradove i upoznajem nove prijatelje, izjavila je Viktorija. Ovaj film na 50. reviji hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece film osvojio je treću nagradu u kategoriji animiranog filma od strane stručnog ocjenjivačkog suda.


Moje tajno mjesto...

Varaždinci, zajedno s filmašima iz Foto kino video kluba Zaprešić na proteklom Revijskom izdanju sudjelovali su s najviše filmova u okviru službenog programu. Stoga će se njihova nova ostvarenja zasigurno moći pogledati i na nadolazećoj, 51. reviji koja će se od 03. do 06. listopada u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza i Osnovne škole Stjepana Kefelje održati u Kutini. Prijave radova su u tijeku i traju do 15. lipnja pa i vi svoje ostvarenje (animirano, dokumentarno, igrano, eksperimentalno, reklamno ili reportažno) možete prijaviti on line pristupom na sljedeći link. Rok za prijavu je blizu, nemojte da vam promakne!

27.05.2013.

Uvodna riječ
Rudeška berba
51. revija hrvatskog filmskog stvaralaštva djece službeno zatvorena – vidimo se u Varaždinu i Čakovcu!
Vremenska prognoza
Još danas i sutra družimo se na 51. reviji hrvatskog filmskog stvaralaštva djece u Kutini!
Jabuka
Sinoć u Kutini svečano otvorena 51. revija hrvatskog filmskog stvaralaštva djece!
Kitnkes
Sedamdeset veličanstvenih
Glavni grad za najmlađe filmoljupce danas postaje Kutina!
Za četiri dana počinje 51. revija hrvatskog filmskog stvaralaštva djece u Kutini!
U PROGRAM 51. REVIJE HRVATSKOG FILMSKOG STVARALAŠTVA DJECE UVRŠTENO 70 RADOVA!
Portal www.klinfo.hr nas ovaj vikend upoznaje s još jednim uratkom zaprešićkih filmaša!
Provedite ponedjeljak na portalu www.klinfo.hr uz nagrađeni film s 50. revije!
I ovaj ponedjeljak nagrađeni film s 50. revije hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece na portalu www.klinfo.hr
Portal www.klinfo.hr ponedjeljak već tradicionalno započinje s nagrađenim filmom na 50. reviji hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece
Na portalu www.klinfo.hr i ovaj tjedan najnoviji film nagrađen na 50. reviji hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece
Portal www.klinfo.hr nastavlja s prikazivanjem nagrađenih filmova s 50. revije hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece
Ovaj ponedjeljak novi film s 50. revije hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece na portalu www.klinfo.hr!
Portal www.klinfo.hr nastavlja s prikazivanjem nagrađenih filmova s 50. revije hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece!
Portal www.klinfo.hr i ovaj ponedjeljak nastavlja prikazivati nagrađene filmove s 50. revije hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece!
Pogledajte nagrađene filmove s 50. revije hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece na portalu www.klinfo.hr!
Otvorene prijave za 51. reviju hrvatskog filmskog stvaralaštva djece