Novosti

Otvorene prijave za 46. reviju hrvatskog filmskog stvaralaštva!

Revijski programi u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza u punom su jeku. Svega mjesec dana ostalo je do Dječje Revije u Varaždinu, Ludbregu i Čakovcu, dok su prijave za Reviju odraslih, kako se od milja zove Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva upravo započele.

Ovogodišnja, 46. Revija ponovno se seli na najistočniji dio Hrvatske, u Vukovar. Održava se od 07. do 09. studenog u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza i Kino kluba Vukovar.  Revija okuplja studente akademija (Akademije dramske umjetnosti, Akademije likovnih umjetnosti, Umjetničke akademije u Splitu...), kinoklupske autore (od onih najstarijih kinoklubova poput Kino kluba Split i Zagreb do novijih entuzijasta poput onih u DOKUartu iz Bjelovara), te samostalne autore iz svih dijelova Hrvatske. U tom kontekstu ona je centralno okupljalište hrvatskog filmskog amaterizma, a uz Pulski filmski festival i najstariji je filmski festival na području Hrvatske.

Detaljnije informacije o načinu prijave možete pronaći na službenim stranicama 46. Revije gdje vas očekuje i on-line prijavnica. Vaše radove možete prijaviti do 15. rujna. Vidimo se u Vukovaru!

22.08.2014.