home41. revija hrvatskog filmskog i video stvaralaštva

 

Amaterizam označava bavljenje određenim područjem iz ljubavi prema njemu.

Tražite li svježe ideje, smjele pokušaje, radikalna i subverzivna rješenja, radove neopterećene stilom i značenjem, alternativno, apsurdno, smiješno ili sirovo, najprije ih potražite među radovima amatera.

Činjenica da se nešto voli raditi nije nužno preduvjet za kvalitetu, ali je svakako sjajna motivacija. Forme se miješaju, istražuju, ponovo uspostavljaju, opet se osvajaju već jednom istraženi prostori, pitaju stara pitanja na novi način. Svaka Revija dosada donijela je nove radove na tom tragu, nova poznanstva, povezala ljude, učvrstila prijateljstva, bila poligon za dogovaranje suradnji, otkrila mlade talente. Osjećaju se tu i zanos i energija, bezbrižnost, trud i ulaganje. Možda je najviše od svega prisutna dobra volja da se napravi ili pronađe kvalitetan rad i konstruktivno provede vlastito vrijeme. Gledatelji su mahom i autori, a kad i nisu, mnogi to požele biti.

Kino klub Split u suradnji s HFS-om ove godine ima čast organizirati 41. reviju. U duhu prethodnih, želja nam je da nastavimo dobru tradiciju i dodamo ponešto karakterističnog. Upoznajte Split na drugi način, ne samo na onaj koji vam se nameće na razglednicama ili kakav ste navikli gledati na televizijskom programu. Dođite, družite se i zabavite se s nama ili samo uživajte u svijetu pokretnih slika.

Do skorog viđenja lijep pozdrav!

 

trailer 41. revije filmskog i videostvaralaštva from Kino klub Split on Vimeo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uvodna riječ
Nagrađeni 41. revije u Zagrebu
41. revija hrvatskog filmskog i videostvaralaštva
Gevihtom po glavi
41. revija hrvatskog filmskog i videostvaralaštva
Pljusak
41. revija hrvatskog filmskog i videostvaralaštva
Afrodita
41. revija hrvatskog filmskog i videostvaralaštva
Vedranova revija
30% popusta na karte HŽ-a za posjetitelje 41. revije
41. REVIJA HRVATSKOG FILMSKOG I VIDEOSTVARALAŠTVA
41. revija hrvatskog filmskog i videostvaralaštva
Žiri je bio u crnom
PRODUŽEN ROK ZA 41. REVIJU