home
Predstavljanje 14. Filmske revije mladeži i 2. Four River Film Festivala na Reviji amaterskog filma
DANAS STIGAO PRVI FILM!

Zagreb, 02. travnja - Kako je i najavljeno, danas, 02. travnja u 11 sati u Kinu Grič uz jutarnju kavu Oliver Sertić, jedan od organizatora Revije amaterskog filma, Marija Ratković, koordinatorica 14. Filmske revije mladeži i 2. Four River Film Festivala, te Marija Markezić, član organizacijskog tima brojnim zainteresiranim srednjoškolcima predstavili su 14. Filmsku reviju mladeži i 2. Four River Film Festival.

U razgovoru sa svim zainteresiranim posjetiocima Marija Ratković je rekla "Filmska revija mladeži, kako joj i samo ime govori, nacionalna je revija srednjoškolskog filma i kao takva zapravo centralno mjesto hrvatskog srednjoškolskog filmskog stvaralaštva. Kinoklub Karlovac je od 2007. godine domaćin Revije, a o uspjehu karlovačkih izdanja najbolje govori činjenica o prošlogodišnjih 3000 posjetitelja filmskih projekcija i preko stotinu mladih autora koji su doslovno pokorili grad! Broj prijavljenih filmova se iz godine u godinu povećava, a predivna je stvar što je baš danas – i više od dva mjeseca prije zaključenja natječaja stigao prvi film! Interes je evidentan"

"Revija se definitivno razvija, i iz godine u godinu postaje sve kvalitetnija, a mi kao organizatori trudimo se unijeti novitete koji će obogatiti ne samo Reviju nego i sve njene sudionike. Kako se već moglo primjetiti, Revija je promijenila ime iz Revija hrvastkog filmskog i videostvaralaštva mladeži u Filmska revija mladeži. Promijena imena omogućuje laku upotrebu samog imena, prepoznatljivosti i posebnosti Revije. Drago nam je da će se i ove godine u sklopu Revije organizirati 2. Four River Film Festival, međunarodni festival srednjoškolskog filma, jedinstven ne samo na području Hrvatske nego i cijele regije." dodala je Marija Markezić.

Nakon nadasve spontanog razgovora sa organizatorima Revije svi prisutni imali su prilike vidjeti najbolja filmska ostvaranja sa 13. revije hrvatskog filmskog i videostvaralaštva mladeži i 1. Four River Film Festivala.

14. filmska revija mladeži i 2. Four River Film Festival se održavaju od 10. do 13. rujna 2009., a svi koji žele prijaviti svoje najnovije filmske radove mogu to učiniti do 15. lipnja. Prijave za 2. FRFF traju do 01. srpnja 2009. Prijavnicu i sve detaljene informacije potražite na www.hfs.hr

Ovdje možete komentirati članak

02.04.2009.

Uvodna riječ
14. filmska revija mladeži i 2. Four River Film Festival
SLUŽBENO JE ZAPOČELA 14. FILMSKA REVIJA MLADEŽI I 2. FOUR RIVER FILM FESTIVAL
14. filmska revija mladeži i 2. Four River Film Festival
SLJEDITE VELIKANE NA 14. FILMSKU REVIJU MLADEŽI I 2. FOUR RIVER FILM FESTIVAL!
14. filmska revija mladeži i 2. Four River Film Festival
Srednjoškolski film zauzima Karlovac!
ZAPOČELO JE FINALNO ODBROJAVANJE DO 14. FILMSKE REVIJE MLADEŽI I 2. FOUR RIVER FILM FESTIVALA
Pressica o Reviji mladeži i Four River Film Festivalu u Karlovcu
400 %
Izabran službeni program 2. Four River Film Festivala!
Izabran službeni program 14. Filmske revije mladeži!
14. filmska revija mladeži: Rekordan broj prijava!
Predstavljanje 14. Filmske revije mladeži i 2. Four River Film Festivala na Reviji amaterskog filma
DANAS STIGAO PRVI FILM!
Najbolji filmovi s 13. filmske revije mladeži na RAF-u
FORŠPAN KARLOVAČKOG FILMSKOG FESTIVALA PRIKAZAN NA 18. DANIMA HRVATSKOG FILMA!