Obrazovni programi

Facebook HFS

Filmske radionice za djecu i mlade u kinu Tuškanac - prijave za proljetni ciklus u tijeku!

S intencijom ponude edukativno – kreativnih sadržaja Hrvatski filmski savez, koji za cilj imaju razvoj medijske pismenosti, u kinu Tuškanac se održavaju radionice za djecu i mlade i to tokom školskih praznika (zimskih, proljetnih i ljetnih). Filmske i videoradionice su zamišljene kao splet teorijskog i praktičnog rada s mnoštvo filmskih primjera i rada na terenu, gdje se često granica između mentora i učenika miče i jedni uče od drugih. U takvoj atmosferi djeca i mladi vjerojatno i najbolje savladavaju medijsku pismenost.

Cilj ovih radionica je napraviti pravo malo filmsko slavlje u kinu Tuškanac gdje će projekciju nastalih filmova na radionicama posjetiti gledatelji, prijatelji, obitelji polaznika te će na taj način i sami shvatiti kako je to snimati film, posredno ili neposredno. Na taj način s vremenom više će cijeniti filmsku umjetnost općenito, ali i odlazak u kino te će dobiti motivaciju da se u budućnosti bave upravo nekim vidom filmske umjetnosti.

Vrijeme održavanja:
zimski odmor učenika (8 - 12. siječnja 2018.) – radionica animiranog filma za niže razrede OŠ i radionica dokumentarnog filma za više razrede OŠ
proljetni odmor učenika (3. – 7. travnja 2018.) – radionica animiranog filma za niže razrede OŠ i radionica igranog filma za više razrede OŠ

Za proljetni ciklus radionica možete se prijaviti on-line putem do 26. ožujka 2018., pristupom na sljedeći link.

Za sve dodatne informacije obratite se na:
Sara Čučić, vanjska suradnica HFS-a za obrazovne programe u kinu Tuškanac
+385 95 578 8511
sara.cucic@gmail.com

If it is such a hair extensions with a wig, the bangs hairstyle, and the long straight hair wigs hairstyle that matches the back is more delicate and beautiful, and the hair extensions uk bangs can also shape the charm of the human hair extensions uk princess.