Novosti

Facebook HFS
15.12.2021.
KKS: Zapošljavamo koordinatora/icu programskih aktivnosti!

Opis posla: pronalaženje i praćenje natječaja (nacionalnih i međunarodnih), predlaganje i osmišljavanje projekata u suradnji s upravnim tijelima udruge, koordinacija provedbe odobrenih projekata (programa) i sudjelovanje u pisanju izvješća, praćenje kvalitete provedbe programskih aktivnosti, komunikacija sa svim uključenim dionicima, pronalaženje sponzorstava, donacija i novih izvora i načina financiranja, predlaganje partnerstava i suradnji.
Praćenje provedbe komunikacijskih planova Kino kluba Split, organiziranje, prikupljanje i priprema materijala potrebnih za promidžbu programa i projekata udruge, istraživanje i analiza interesa i potreba publike, suradnja s različitim dionicima u cilju širenja publike, distribucija promotivnih materijala i oglašavanje programa, administrativni poslovi iz djelokruga rada, obavljanje ostalih vezanih poslova i zadataka po nalogu upravnih tijela udruge.

Od osobe se očekuje samostalnost, socijalne kompetencije i entuzijazam u izvršavanju poslova. Kino klub nudi otvorenu radnu sredinu, raznoliko i zanimljivo područje rada, mogućnosti stjecanja poslovnih kontakata, ostvarivanje dodatne zarade za uspješno provedene projekte. Posao se sklapa po ugovoru o radu na određeno vrijeme (3 godine) na puno radno vrijeme uz obavezan probni rok.

Prednosti prilikom odluke o izboru imat će kandidati/kandidatkinje s radnim iskustvom u području audiovizualne kulture ili kulture općenito, te u upravi i administrativnom radu udruga. Kandidati/kandidatkinje koji uđu u uži izbor pristupit će razgovoru koji će provesti natječajna komisija. Intervju će se održati u naknadno utvrđenim terminima.

Uvjeti: minimalno završeni prediplomski sveučilišni ili stručni studij, i/ili iskustvo u radu u kulturnom sektoru i/ili u radu udruga, napredno poznavanje rada na računalu, poznavanje engleskog jezika.

Prijave se dostavljaju do 18.12.2021 u 16h na adresu produkcija@kinoklubsplit.hr slanjem životopisa, motivacijskog pisma i potvrde o stručnoj spremi, a kandidati i kandidatkinje mogu dostaviti i druge dokumente za koje smatraju da ih dobro dodatno predstavljaju (pisma preporuke, potvrde o dodatnom usavršavanju i sl.)

Hrvatski filmski ljetopis - 107 / 2021.

Jesenski broj Hrvatskog filmskog ljetopisa (107, 200 stranica) otvaramo tematom posvećenim animaciji. Andrijana Ružić i Darko Masnec donose razgovor s velikanima zagrebačke škole crtanog filma, Zlatkom Bourekom i Pavlom Štalterom... »više

QUEER NEW YORK 80-IH U VIDEO DNEVNICIMA NELSONA SULLIVANA NA KRATKOM UTORKU

Na posljednjem izdanju Kratkog utorka u 2021., koji će se dogoditi 14. prosinca u 21h u kinu Tuškanac u Zagrebu, prikazat ćemo 90-minutni izbor iz 1200 sati video dnevnika američkog pionira videografije Nelsona Sullivana, koji je posvetio svoj život bilježenju društvenih događanja... »više

ZAVRŠENA „See/Touch/Try“ RADIONICA U DARDI

Ove godine po prvi puta je u Dardi održana „See/Touch/Try“ radionica stop-trik animacije, koja je namijenjena u prvom redu srednjoškolcima, studentima ali i ostalim zainteresiranim polaznicima, koji su imali priliku okušati se u osmišljavanju... »više

ZAVRŠIO 13. FESTIVAL PRAVA DJECE

28 tisuća djece iz cijele Hrvatske: „Super nam je da možemo gledati filmove na nastavi i reći svoje mišljenje!“

Završio je ovogodišnji 13. festival prava djece, na kojemu je sudjelovalo ukupno 28 tisuća učenika i učenica iz osnovnih i srednjih škola iz cijele Hrvatske! »više