english
produkcija
o nama
produkcija
nakladništvo
Hrvatski filmski ljetopis
Zapis
knjige
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 
2004.
47

Povodi

Produkcija HFS-a u Eakovcu

Centar za kulturu Èakovec i Hrvatski filmski savez organizirali su filmski program srijedom u Klubu Centra za kulturu. U programskoj koncepciji filmskoprikazivaèke djelatnosti dulji niz godina pored komercijalnoga filma njeguje se europski autorski i, dakako, domaæa filmska produkcija organizacijom sveèanih filmskih premijera, ali i ukljuèivanjem hrvatskoga filma na redoviti repertoar.
Prvi put ukljuèuje se u program eksperimentalni i dokumentarni film iz produkcije Hrvatskoga filmskog saveza.
Prvi su na red došli autori i filmovi iz 2001. i 2002. godine: Faktor, Gotovac, Mustaæ, Èuèiæ, Šešiæ. Možda su oèekivanja u pogledu odaziva publike bila veæa, ali s obzirom na veæ topliji mjesec svibanj i 17 000 stanovnika grada, nakon uhodavanja i stvaranja navike i za takav žanr filmova možda æe i odaziv biti veæi.
Filmska kultura interes je kulture u širem smislu u Èakovcu. Inicijativa je kvalitativno obogatila kulturni program grada, na zadovoljstvo organizatora i publike.

Martina Oskoru

JEDAN KADAR – DRUGI PUT
ZAVRŠENO SNIMANJE FILMA LJUBAV NIJE SLIJEPA
AJANOVIA NA ANIMAFESTU
NAGRADE UNICA-e UTERUSU I CIGANJSKOJ

Pregled ostalih članaka u ovom broju...

novi broj
arhiva
suradnici
impressum
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta