english
produkcija
o nama
produkcija
nakladništvo
Hrvatski filmski ljetopis
Zapis
knjige
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 
2005.
50

30 godina ŠAF-a

ŠAF NA MEĐUNARODNIM FESTIVALIMA

ŠAF-ovi filmovi i dalje se s uspjehom prikazuju na čuvenim festivalima dječjih filmova u svijetu.Tako je u Finskoj, u okviru poznatog festivala u Tampereu, od 7. do 13. ožujka održan drugi Videotivoli, festival dječjih animiranih filmova, na kojem je prikazana kompletna prošlogodišnja produkcija ŠAF-a.
Na međunarodnom Festivalu filmova za djecu u San Diegu (Kalifornija), održanom od 8. do 10. travnja, organizatori su u program uvrstili tri filma ŠAF-a: Proljeće, Dječak i zmaj i Klupa, a u programu Childish Festivala u Minneapolisu (SAD), održanu od 1. do 16. travnja, prikazan je film Zimski san.
Šafovcima je stigao poziv i za sudjelovanje na Festivalu u Gonferville l'Orcher (Francuska) i Reel Teens USA Festivalu, koji se početkom lipnja održava u Woodstocku (New York).
Četiri članice ŠAF-a i voditelj Edo Lukman pozvani su na Festival animiranih filmova, koji će se od 15. do 19. lipnja održati u mađarskom gradu Kecskemetu.
Šafovci će na festivalu prikazati program svojih filmova, a sudjelovat će i u radu filmske radionice, zajedno s djecom iz Danske. i Ma

*** ***

Kratka povijest ŠAF-a
NOVI FILMOVI ŠAF-a
RADIONICA EDE LUKMANA U FRANCUSKOJ
ŠAF-ova SLAVLJENIČKA RADIONICA
ŠAF U KINU TUŠKANAC

Pregled ostalih članaka u ovom broju...

novi broj
arhiva
suradnici
impressum
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta