english
produkcija
o nama
produkcija
nakladništvo
Hrvatski filmski ljetopis
Zapis
knjige
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 
2005.
50

30 godina ŠAF-a

NOVI FILMOVI ŠAF-a

Članovi ŠAF-a ostvarili su ove godine pet novih filmova, ukupnog trajanja oko petnaest minuta. Dva su filma radovi početničkih grupa: Veseli dan, film o tome kako se djeca zabavljaju kad roditelja nema kod kuće, te Priče iz Pamplek-Grada, zgode i nezgode veselih patuljaka, nastanjenih u Pamplek-Gradu.
Jedan je film autorski rad dvanaestogodišnjega Tonija Zadravca (Voda) rađen u tehnici animacije crteža na staklu, a filmovi Ograda (o neuspjeloj akciji bojenja ograde) i Frka, zbrka i strka (o očerupanim kokošima) grupni su radovi starijih šafovaca. Uz to, tijekom školske godine započet je rad na još tri filma, koji će biti dovršeni na jesen.
Filmovi Veseli dan, Frka, zbrka i strka, Ograda i Voda prijavljeni su za 43. reviju hrvatskog filmskog i videostvaralaštva djece, koja će se od 10. do 12. lipnja održati u Kutini. Čakovečka premijera kompletne produkcije bit će na završnoj projekciji Internacionalne filmske radionice u subotu, 25. lipnja u 19. sati.

*** ***

Kratka povijest ŠAF-a
ŠAF NA MEĐUNARODNIM FESTIVALIMA
RADIONICA EDE LUKMANA U FRANCUSKOJ
ŠAF-ova SLAVLJENIČKA RADIONICA
ŠAF U KINU TUŠKANAC

Pregled ostalih članaka u ovom broju...

novi broj
arhiva
suradnici
impressum
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta