english
produkcija
o nama
produkcija
nakladništvo
Hrvatski filmski ljetopis
Zapis
knjige
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 
2001.
36

Klubovi

SAMOBORSKO MIKROKINO

Filmska autorska grupa "Enthusia Planck" iz Samobora nastavila je u studenom s prikazivačkim programom u Mikrokinu, predstavivši kratke igrane i dokumentarne filmove mladih hrvatskih filmaša: Stanislava Tomića, Nevena Hitreca, Vlatke Vorkapić, Tomislava Rukavine i Dalibora Matanića.

Prema planu rada za 2002. samoborska grupa planira proširiti prikazivačku djelatnost Mikrokina. U prvoj fazi djelatnost će biti usmjerena na predstavljanje produkcije animiranih, eksperimentalnih igranih i dokumentarnih filmova. U drugoj, u suradnji s Hrvatskim filmskim savezom i kinoklubovima plan je proširiti mrežu mikrokina u Hrvatskoj, te konačno ostvariti kontakte preko kojih će hrvatsku produkciju prezentirati u inozemstvu, a u umreženenim hrvatskim mikrokinima prikazivati i filmove strane produkcije.

Hrvatski filmski savez

PRVENSTVO AUTORSKOG STUDIJA
MUKE PO "PADU"
RETROSPEKTIVE KINOKLUBA ZAGREB
GLOBALNI ŠAFOVCI

Pregled ostalih članaka u ovom broju...

novi broj
arhiva
suradnici
impressum
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta