english
vijesti
kolumna M. Pansini
članice HFS-a
download
filmski kviz
o nama
produkcija
nakladništvo
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 

10. Platformat u Kino klubu Split

Kino klub sudjeluje u ovogodišnjem desetom jubilarnom izdanju festivala nezavisne kulture Platformat s dva programa: radionicom analogne fotografije u sklopu koje se održavaju i javna predavanja i specijalnim izdanjem diskurzivnog programa U kvadrat.

Radionica analogne fotografije počinje u subotu i nedjelju, 1. i 2. listopada, s javnim predavanjima u prostoru Razred s početkom u 19 sati.


Deseti festival nezavisne kulture Platformat - Autorica Natalija Borjan

Na javnim predavanjima posjetitelji će se imati priliku upoznati s osnovama analogne fotografije. Javna predavanja su besplatna i otvorena za sve zainteresirane, ali je za praktični dio potrebna prijava.

Prijave na radionicu se vrše putem linka a otvorene su do 1. listopada.


Platformat COVER

Oprema za sudjelovanje na radionici je osigurana, a polaznici će za vrijeme trajanja Platformata imati priliku snimati život Doma mladih. Odabrani filmovi i fotografije će finalno biti izloženi u javnom prostoru Doma mladih.

Praktične dijelove radionice vodi istaknuti fotograf Rino Efendić, dok će javna predavanja voditi Tina Ljubenkov i Dragutin Andrić. Više o čitavom programu i predavačima može se pročitati na linku.


Radionica analogON - autor Dragutin Andrić

6. listopada u 20 sati u prostorijama Kino kluba održat će se projekcije filmova i diskurzivni program U kvadrat na kojem će biti prikazani češki film Jedan puž na stazi ljepote redateljica Anežke Horove i Kláre Trskove  i tri hrvatska filma; Aksiom Filipa Antonia Lizatovića, Daleko je more Jakova Torića i Od tebe sam sretan Davida Bakarića nastala u produkciji udruge Blank.

Više o programu može se naći u zasebnoj objavi.

Festival PLATFORMAT koji organizira Platforma Doma mladih svojim programom već deset godina predstavlja raznovrsnost i potencijal nezavisne kulturne scene Splita koncentrirane u Domu mladih, kao i važnost suradnje. Istovremeno skreće pažnju na probleme s kojima se suočavaju korisnici Doma mladih te pokušava pronaći moguća rješenja istih. Ovogodišnjih deset dana za deset godina festivala predstavit će intenzivan interdisciplinarni, umjetnički, edukativni i zabavni program obuhvaćajući organizacije koje takve programe i stvaraju u Domu, a sve realizirano kroz participativnu formu slobodnog djelovanja i samoorganizacije.

Više o programu Platformata koji se ove godine održava od 30. rujna  do 9. listopada 2022. možete pronaći na linku.

Dodatne informacije dostupne su slanjem upita na press@kinoklubsplit.hr  ili pozivom na  097 612 6766 (Dragutin)


pošalji link | verzija za printanje

„Divlje cvijeće“, film naše Karle Crnčević osvojio je prvu nagradu žirija na netom održanom Međunarodnom festivalu dokumentarnog i kratkometražnog filma ZINEBI64 koji je u Bilbau ugostio brojne filmaše od 11. do 18. studenog 23.11.2022.
Objavljen je programski raspored 54. Revije hrvatskog filmskog stvaralaštva! 23.11.2022.
Predstavnici VANIME sudjelovali u žiriju AniFest ROZAFA festivala 23.11.2022.
Monsterclass s Leonom Kadijević 23.11.2022.
Autori u gostima: Boris Bakal i Stanko Juzbašić 16.11.2022.
Kultna knjiga Paula Schradera na hrvatskom jeziku 16.11.2022.
Kinoklub na 54. Reviji hrvatskog filmskog stvaralaštva 16.11.2022.
Senzorne projekcije - Kino za sve dostupno svima 16.11.2022.
Godard i Ludi Pierrot u Klubu PFT-a 09.11.2022.
JEDINA SOLUCIJA POSJETILA OSNOVNE ŠKOLE U BIBINJAMA I PAGU 09.11.2022.
41-50/5392
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta