english
vijesti
kolumna M. Pansini
članice HFS-a
download
filmski kviz
o nama
produkcija
nakladništvo
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 

Poziv na prijave: Škola Kino kluba Split

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave na Školu Kino kluba Split. Ovogodišnji program nudi bogate sadržaje koji uključuju teorijska predavanja, praktične radionice, projekcije i gostovanja renomiranih stručnjaka. U tri mjeseca škole polaznici će steći bazična teorijska znanja o audiovizualnim medijima, svladati tehničke osnove snimanja i upoznati se s različitim pristupima i uvjetima produkcije filmova.

Predavanja i radionice pokriti će iduće oblasti: Teorija audiovizualnih medija (Joško Jerončić), Filmska tehnika (Ante Verzotti), Scenarij (Jurica Pavičić), Dokumentarni film (Tonći Gaćina), Prakse i politike amatera (Vedran Šuvar), Umjetnički film u kontekstu kinoklubova (Sunčica Fradelić), Zvuk (Tonči Bakotin), Suvremene prakse u audiovizualnim medijima (Ana Peraica),  Kamera (Boris Poljak),  Montaža (Dragan Đokić), Hibridni film (Igor Bezinović), Rasvjeta (Jure Cukar). Za završni rad polaznici će dobiti zadatak snimiti glazbeni video na radionici Video spotova (Milan Latković). Predavanja se održavaju uglavnom utorkom i četvrtkom (ponekad i drugim danima u tjednu) u terminima od 20 – 22h, a praktične radionice pretežno vikendima i u dogovoru s polaznicima. Detaljan raspored polaznici će dobiti na uvodnom predavanju 14.10. u 20h u prostorijama kluba, Ulica slobode 28, Dom mladih.

Cijena škole iznosi 500 kuna, a troje polaznika dobiti će priliku da program pohađaju besplatno. Priliku besplatnog pohađanja škole dobiti će oni polaznici koji pošalju najkvalitetnija motivacijska pisma. Na školu se polaznici mogu prijaviti do 07.10. 2019 putem obrasca OVDJE

Nakon završenog tečaja, polaznici imaju mogućnost postati članovi kluba te učestvovati u radu udruge koristeći  kapacitete kluba za samostalan rad.

Rad Kino kluba Split podržavaju HAVC, Zaklada Kultura nova i Grad Split.


pošalji link | verzija za printanje

Poziv na prijave: Škola Kino kluba Split 20.09.2019.
Svjetski novi valovi uz predavanja Jean-Michel Frodona i Ane Grgić 20.09.2019.
Gostovanje Rouzbeha Rashidija u Kino klubu Split 20.09.2019.
Filmski genij Orsona Wellesa u kinu Tuškanac 18.09.2019.
Kanonski filmovi Akire Kurosawe u kinu Tuškanac 18.09.2019.
Dražena Bašić Lovrić, dipl. ing. arh. 18.09.2019.
Tjedan posvećen čarobnjacima iz sjene 18.09.2019.
Ušće 14.09.2019.
Proglašeni pobjednici na 24. Filmskoj reviji mladeži i 12. Four River Film Festivalu 14.09.2019.
Vesela plovidba Filmske revije mladeži i Four River Film Festivala 13.09.2019.
1-10/4486
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta