english
vijesti
kolumna M. Pansini
članice HFS-a
download
filmski kviz
o nama
produkcija
nakladništvo
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 

U sklopu Dana medijske pismenosti, varaždinska Vanima organizira radionicu „Pokloni svoj mi foto“

Podizanje svijesti javnosti o važnosti medijske pismenosti i kritičkog razmišljanja o medijskim sadržajima, stvaranje prilika za medijsko obrazovanje što više ljudi, posebice djece i mladih, te podrška nastavnicima i odgojiteljima osiguravanjem obrazovnih materijala za razvoj medijske pismenosti, glavni su ciljevi i ovogodišnjih Dana medijske pismenosti, projekta što ga petu godinu za redom organiziraju Agencija za elektroničke medije i Ured UNICEF-a za Hrvatsku uz podršku Ministarstva kulture i medija i Ministarstva znanosti i obrazovanja. Brojni vrtići, škole, fakulteti, knjižnice, kina, medijske kuće, udruge i druge ustanove u cijeloj Hrvatskoj uključili su se u projekt organizirajući predavanja, radionice, filmske projekcije, panel diskusije i druge događaje – uživo ili online. 

U projekt je, uz ostale uključen i Filmsko-kreativni studio VANIMA iz Varaždina, koji za svoje članove, ali i ostale zainteresirane osnovnoškolce organizira trodnevnu radionicu pod nazivom „Pokloni svoj mi foto“. Ciljevi radionice koja je u prostorima Vanime u Centru za mlade P4 u Preradovićevoj ulici započela 9. i trajat će do 11. svibnja su uočiti razliku između fotografije i načina fotografiranja nekad i danas, upoznati animirane tehnike (animacija fotografije i piksilacija), te izraditi kratki animirani film koji na duhovit način ilustrira glazbeni klasik iz šezdesetih godina prošlog stoljeća, po kojem i radionica nosi naziv.


pošalji link | verzija za printanje

Izbačeni u Klubu Pulske filmske tvornice 10.06.2022.
FilmEk - filmski ekokamp za doprinos razvoju publike u Karlovačkoj županiji 10.06.2022.
Dani otvorenih vrata Pulske filmske tvornice 08.06.2022.
15. SEFF - selektirani filmovi 08.06.2022.
PROGLAŠENI SU POBJEDNICI 5. FUSE FESTIVALA 08.06.2022.
Dodjelom nagrada završio 13. VAFI & RAFI – internacionalni festival animiranog filma djece i mladih 08.06.2022.
Smotra Kino kluba Split 08.06.2022.
Prijave za 10. FIFES su otvorene! 02.06.2022.
13. VAFI & RAFI – internacionalni festival animiranog filma iz Rijeke seli u Varaždin 02.06.2022.
POČINJE PETO IZDANJE FESTIVALA FUSE 02.06.2022.
11-20/5257
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta