english
vijesti
kolumna M. Pansini
članice HFS-a
download
filmski kviz
o nama
produkcija
nakladništvo
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 

KKS: Zapošljavamo koordinatora/icu programskih aktivnosti!

Opis posla: pronalaženje i praćenje natječaja (nacionalnih i međunarodnih), predlaganje i osmišljavanje projekata u suradnji s upravnim tijelima udruge, koordinacija provedbe odobrenih projekata (programa) i sudjelovanje u pisanju izvješća, praćenje kvalitete provedbe programskih aktivnosti, komunikacija sa svim uključenim dionicima, pronalaženje sponzorstava, donacija i novih izvora i načina financiranja, predlaganje partnerstava i suradnji.
Praćenje provedbe komunikacijskih planova Kino kluba Split, organiziranje, prikupljanje i priprema materijala potrebnih za promidžbu programa i projekata udruge, istraživanje i analiza interesa i potreba publike, suradnja s različitim dionicima u cilju širenja publike, distribucija promotivnih materijala i oglašavanje programa, administrativni poslovi iz djelokruga rada, obavljanje ostalih vezanih poslova i zadataka po nalogu upravnih tijela udruge.

Od osobe se očekuje samostalnost, socijalne kompetencije i entuzijazam u izvršavanju poslova. Kino klub nudi otvorenu radnu sredinu, raznoliko i zanimljivo područje rada, mogućnosti stjecanja poslovnih kontakata, ostvarivanje dodatne zarade za uspješno provedene projekte. Posao se sklapa po ugovoru o radu na određeno vrijeme (3 godine) na puno radno vrijeme uz obavezan probni rok.

Prednosti prilikom odluke o izboru imat će kandidati/kandidatkinje s radnim iskustvom u području audiovizualne kulture ili kulture općenito, te u upravi i administrativnom radu udruga. Kandidati/kandidatkinje koji uđu u uži izbor pristupit će razgovoru koji će provesti natječajna komisija. Intervju će se održati u naknadno utvrđenim terminima.

Uvjeti: minimalno završeni prediplomski sveučilišni ili stručni studij, i/ili iskustvo u radu u kulturnom sektoru i/ili u radu udruga, napredno poznavanje rada na računalu, poznavanje engleskog jezika.

Prijave se dostavljaju do 18.12.2021 u 16h na adresu produkcija@kinoklubsplit.hr slanjem životopisa, motivacijskog pisma i potvrde o stručnoj spremi, a kandidati i kandidatkinje mogu dostaviti i druge dokumente za koje smatraju da ih dobro dodatno predstavljaju (pisma preporuke, potvrde o dodatnom usavršavanju i sl.)


pošalji link | verzija za printanje

Pred nama je 13. VAFI i RAFI – internacionalni festival animiranog filma djece i mladih 21.05.2022.
Proglašeni najbolji filmovi natječaja „Stop Motion Scena 2022.” 19.05.2022.
ZATVORENE PRIJAVE ZA 9SFF 19.05.2022.
Filmska naSTAVa donosi čak 69 filmskih ostvarenja za osnovne i srednje škole! 18.05.2022.
Bilankov: film Još jedna runda na originalan način emitira emotivnu potrebu za promjenom životne perspektive 18.05.2022.
Posljednji poziv za prijavu filmova na 20. Gastro film fest 18.05.2022.
PSIHODELIČNI 8MM SNOVI BRAĆE BUHAROV NA KRATKOM UTORKU 18.05.2022.
Pulska premjera filma Slučaj GNJDD 18.05.2022.
Ramljak: kroz proces kritičke analize, film počinjemo gledati drugačijim očima! 18.05.2022.
Film Tvornice radnicima osvojio Grand Prix na 31. DHF-u 14.05.2022.
1-10/5231
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta