english
vijesti
kolumna M. Pansini
članice HFS-a
download
filmski kviz
o nama
produkcija
nakladništvo
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 

Otvorene prijave za Kampus Motovun radionicu!

Kampus Motovun je lagana ljetna radionica za filmske profesionalce, poluprofesionalce, studente i sve one koji o filmu žele znati više! Kampus traje od 23. do 27. srpnja uz praktične radionice i jednim do dva predavanja dnevno o temama koje se obično ne pokrivaju u redovnim filmskim školama. Predavanja su okrenuta budućnosti filmskog stvaralaštva, a vode ih istaknuti filmski autori. Tu su također radionica VR-a i Debatni klub, svakodnevna predstavljanja filmskih škola iz regije i svijeta, uz prikazivanje studentskih filmova te razni drugi sadržaji.

Što se nudi:
‒ besplatni smještaj u festivalskom kampu
‒ besplatna akreditacija za sve festivalske programe i projekcije
‒ predstavljanja domaćih i stranih filmskih škola i njihovih filmova ‒ prijavite svoj film i predstavite svoju školu ili saznajte sve o školi koju biste htjeli upisati te kako u tome uspjeti
‒ oni koji žele biti smješteni u privatnom smještaju, Ured za goste pomoći će im u pronalasku (cijena varira od 30 do 50 eura na dan)
‒ festivalski autobus, s najpovoljnijim cijenama na relaciji Zagreb-Motovun, vozi dan prije početka festivala (22. srpnja) i vraća se u Zagreb dan nakon festivala (28. srpnja)

Tko se može prijaviti:
‒ studenti filmskih škola iz Hrvatske i regije
‒ studenti škola koje imaju filmske kolegije
‒ mladi filmski teoretičari/kritičari

Kako se prijaviti:

‒ zainteresirani trebaju poslati životopis i kratko motivacijsko pismo s obrazloženjem zašto žele sudjelovati na radionici (do 300 znakova s razmakom) na e-mail adresu: studenti@motovunfilmfestival.com
‒ rok za slanje prijave je 1.7.
‒ broj mjesta je ograničen pa valja požuriti s prijavama
‒ odabrani sudionici bit će obaviješteni najkasnije do 5. srpnja

Uz sve ponuđene sadržaje,  najvažniji cilj Kampusa je upoznavanje i povezivanje mladih snaga, filmaša i kritičara budućnosti, ukratko bit će to uživanje na festivalu u krugu internacionalnog filmskog plemena.

I na kraju: svi koji tek žele postati student/ica filmske škole, ako studiraju na nekom drugom fakultetu ili pak ne žele biti ni na kakvoj radionici – Motovun Film Festival ima rješenje za njih: od početka srpnja mogu se prijaviti za studentsku akreditaciju koja po cijeni od 150 kuna omogućuje ulaz na sve programe 22. izdanja ovog festivala.

O svemu se može informirati putem e-maila: studenti@motovunfilmfestival.com

https://motovunfilmfestival.com/
https://www.facebook.com/MotovunFilmFestival/
https://www.instagram.com/motovunfilmfestival/


pošalji link | verzija za printanje

Čekajući najbolje 23.10.2019.
Svjetski dan audiovizualne baštine u Klubu Pulske filmske tvornice 23.10.2019.
Hrvatska – zemlja u fokusu 23.10.2019.
Noć hrvatskog filma i novih medija 23.10.2019.
Veliki stilist hrvatske animacije 23.10.2019.
O životu i o mašti 23.10.2019.
Lovrijenac 23.10.2019.
Dubrovački lakat 23.10.2019.
ODLAZAK FILMSKOGA MAJSTORA ANDRIJE PIVČEVIĆA 22.10.2019.
Andrija Pivčević 22.10.2019.
1-10/4522
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta