english
vijesti
kolumna M. Pansini
članice HFS-a
download
filmski kviz
o nama
produkcija
nakladništvo
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 

AKTIVNOSTI JEDINE SOLUCIJE U OSNOVNIM ŠKOLAMA U ZADRU I POLIČNIKU

Provodeći i dalje inicijativu sa željom da se u mladima stvara ljubav prema filmu i filmskom stvaralaštvu udruga Jedina solucija, u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Zadarske županije, provodi filmsku pismenost i posjećuje učenike viših razreda u osnovnim školama u Zadru i Poličniku.

U Osnovnoj školi Krune Krstića u Zadru izlaganje o oblicima filmskog zapisa 12. listopada održano je učenicima 6. a razreda, 23. listopada učenicima 5. a razreda i 7. studenog učenicima 6. b razreda. Također, 8. i 9 studenog izlaganje o oblicima filmskog zapisa održano je i učenicima 6. c i 6. d razreda Osnovne škole Krune Krstića u zadarskim Arbanasima.

U Osnovnoj školi Poličnik udruga pak provodi filmsku radionicu. Naime, Radionica kratkog filma započela je s radom još 16. rujna i provodi se ponedjeljkom i srijedom, a istu pohađa 16 polaznika, učenika viših razreda te njihov profesor gospodin Hrvoje Dukić. Tijekom radionice realizirat će se igrana kratka forma, predstava Asurbanipalov mač, autora Hrvoja Dukića s kojom su učenici OŠ Poličnik sudjelovali na državnoj Smotri LiDraNo.

Svi produkcijski i tehnički uvjeti na filmskoj radionici osigurani su od strane Jedine solucije, udruge za audiovizualnu umjetnost.

Kako bi mladi stjecali ljubav prema filmu, filmskoj kulturi i filmskom stvaralaštvu Jedina solucija će i dalje kontinuirano posjećivati osnovne škole u Zadarskoj županiji, i na blok satovima Hrvatskog jezika u sklopu Kulture i medija održavati izlaganja o oblicima filmskog zapisa.

Naš program podupiru Hrvatski audiovizualni centar i Zajednica tehničke kulture zadarske županije.


pošalji link | verzija za printanje

Film očima mladih 06.03.2024.
Otvorene prijave za proljetni ciklus Filmske naSTAVe u kinu Kinoteka! 06.03.2024.
Kritičko rešeto 16. Production in-a Labin 06.03.2024.
Početak provedbe projekta Planet film 06.03.2024.
Početak ovogodišnjih senzornih projekcija na dvije nove lokacije! 06.03.2024.
32. hrvatski festival jednominutnih filmova 06.03.2024.
Hibridni filmski projekt Radovi u tijeku u PFTu 28.02.2024.
Otvorene su prijave na radionicu montaže u Kino klubu Split 28.02.2024.
Godišnji program Kino kluba Sisak 28.02.2024.
Završio je zimski ciklus Filmske naSTAVe u Kinoteci! 28.02.2024.
31-40/5713
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta