Novosti

Promotivni spotovi za Reviju u režiji Kinokluba Zagreb

50. Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva ove će godine biti održana od 23. do 25. studenog u Zagrebu. Domaćin je Kinoklub Zagreb koji ove godine slavi 90. rođendan.

Promotivni spotovi naglašavaju rođendansko ozračje povodom proslave 50 godina Revije i 90 godina Kinokluba Zagreb. KKZ je utjelovio Bruno Košar, dok je ulogu Revije preuzela Danijela Trbović. U spotovima je korištena tradicionalna skladba Sretan rođendan i skladba Rođendan Vojka Vrućine. Autori videa su Dalija Dozet, Luka Matić i Sara Gregorić.

Videozapisi su dostupni na ovom linku.

Zahvaljujemo se Vojku Vrućini i Croatiji recordsu na ustupanju skladbe, kao i svima koji su sudjelovali u snimanju.

Vizualni identitet osmislio je grafički urednik KKZ-a Dario Dević.
Članovi ovogodišnjeg žirija su  redatelji Vladislav Knežević i Hana Jušić, montažer Hrvoje Mršić, filmolog Hrvoje Turković i glumica Sara Stanić. Žiriranje je javno, a održat će se u 25. studenog u 14 sati u Kinu Tuškanac.

Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza je završna godišnja priredba neprofesijskog filmskog stvaralaštva u Hrvatskoj, a svake se godine održava u drugom gradu. Na Reviji hrvatskog filmskog stvaralaštva okupljaju se autori, teoretičari, predstavnici filmskih organizacija i ostali zaljubljenici u sedmu umjetnost koji sa zanimanjem prate nova stremljenja u različitim žanrovima hrvatske filmske produkcije.  Kinoklub Zagreb ove godine slavi 90 godina postojanja pa je tim povodom domaćin Revije hrvatskog filmskog stvaralaštva.

Za više informacija slobodno se obratite na adresu elektroničke pošte promocija@kkz.hr ili broj mobitela 091 3386423 (Dražen).

20.11.2018.

HFS © sva prava pridržana
Studio Imago - web design & development