english
produkcija
o nama
produkcija
distribucija
nakladništvo
festivali
medijska škola
izvještaji
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 

Program Škola u kinu, prema prijedlogu tajnice Hrvatskog filmskog saveza Vere Robić-Škarica i pomoćnice Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Božice Šimleša, osmislile su i provode profesorice hrvatskoga jezika i voditeljice školskih filmskih skupina: Melita Horvatek Forjan i Ana Brčić Bauer iz Osnovne škole Marije Jurić Zagorke, Marina Zlatarić iz Prve osnovne škole Bartola Kašića, Mirjana Jukić i socijalna pedagoginja Katica Šarić iz Osnovne škole Rudeš.
Sve su višegodišnje polaznice Škole medijske kulture u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza.

Realizacija: Gradski ured za obrazovanje, kulturu i šport Grada Zagreba i Hrvatski filmski savez pokrenuli su program Škola u kinu, za učenike zagrebačkih osnovnih škola.

Prijedlog programa za prvi, drugi, peti i šesti razred osmislile su Ana Brčić Bauer, prof. i Melita Horvatek Forjan, prof. hrvatskoga jezika i književnosti.
One su i voditeljice Filmsko-medijske družine ZAG, OŠ Marije Jurić Zagorke, i polaznice Škole medijske kulture u organizacija HFS-a i MZOS-a.

Prijedlog programa za četvrti i sedmi razred osmislila je Marina Zlatarić, prof. hrvatskoga jezika i književnosti i voditeljica filmske grupe u OŠ Bartola Kašića, i polaznica Škole medijske kulture u organizaciji HFS-a i MZOS-a.

Prijedlog programa za treći i osmi razred osmislile su Mirjana Jukić, prof. hrvatskoga jezika i književnosti i Katica Šarić, socijalna pedagoginja, obje si i voditeljice filmske družine u OŠ Rudeš, i polaznice Škole medijske kulture u organizacija HFS-a i MZOS-a.

Predloženi programi sastavljeni su u skladu sa zadaćama HNOS-a i prema važećem Planu i programu medijske kulture u osnovnoj školi.

Voditelj projekcija: Zlatko Domić

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Početna stranica
Škola u kinu - Zagreb
Škola u kinu - Rijeka
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta