english
produkcija
o nama
produkcija
nakladništvo
Hrvatski filmski ljetopis
Zapis
knjige
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 
2005.
51

Festivali, revije, radionice

Scenaristička radionica Palunko 3

Studentski centar, 17-21. listopada 2005.

Treća scenaristička radionica Palunko 3, u organzaciji Hrvatskog filmskog saveza, održat će se od 17. do 21. listopada 2005. u prostorijama Studentskoga centra, u okviru 3. zagrebačkog filmskog festivala.

Tijekom petodnevne radionice dvanaest polaznika odabranih javnim natječajem, razrađivat će svoje ideje u scenarije za kratki igrani film uz pomoć troje mentora. To su Tomislav Zajec, asistent na odsjeku dramaturgije Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu te dvoje uglednih hrvatskih scenarista, Goran Tribuson (Ne dao bog većeg zla, Crvena prašina, Polagana predaja…) i Mate Matišić (Fine mrtve djevojke, Infekcija, Kad mrtvi zapjevaju…). Svakomu od njih bit će povjerena četiri polaznika, koje će u praktičnom radu upoznati s temeljima scenarističkoga zanata, odnosno pomoći im u ostvarivanju vlastitog scenarija.

Najbolji među polaznicima (po izboru stručnoga žirija) po završetku će radionice osvojiti kameru High definition SONY HDR-HC1 te će se prema njegovu scenariju snimiti film, koji će biti prikazan na sljedećem, 4. zagrebačkom filmskom festivalu…

Kako sudjelovati?

Dovoljno je imati dobru ideju! I do 8. listopada 2005. poslati SMS poruku koja sadrži tu ideju za kratki igrani film sročenu u najviše 160 znakova na broj 091 70 91 250 i čekati rezultate prvoga kruga natječaja. S istoga broja možete poslati neograničen broj poruka! Trideset najboljih ideja po izboru žirija ulazi u uži izbor, čiji će se rezultati, na temelju sinopsisa koje će njihovi autori u roku od tjedan dana razraditi, saznati dan prije festivala!

PRAVILA I UVJETI SUDJELOVANJA

www.filmski-programi.hr/palunko
www.zagrebfilmfestival.com
palunko@hfs.hr

*** ***

37. revija hrvatskog filmskog i videostvaralaštva
3. Gastronomski filmski festival u Osijeku

Pregled ostalih članaka u ovom broju...

novi broj
arhiva
suradnici
impressum
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta