english
produkcija
o nama
produkcija
nakladništvo
Hrvatski filmski ljetopis
Zapis
knjige
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 
2005.
51

Klubovi

Mala škola snimanja digitalnom kamerom

U tjednu od 29. ožujka do 3.travnja trajala je obuka za snimatelja digitalnom kamerom u Foto-film klubu Daruvar. Lijepo vrijeme omogućilo je sudionicima snimanje okolice grada i sam grad Daruvar. Obuku je vodio  profesionalni snimatelj Robert Krivec iz Velike Gorice. Riječ je o vrlo iskusnu snimatelju koji sudjeluje na mnogim važnim HTV-ovim projektima.

Obuci je prisustvovalo devet članova Foto-film kluba Daruvar. Naučili smo izabrati dobre motive, pravilno postavljati rasvjetu, služiti se digitalnom kamerom i montirati snimljeni materijal. Za vrijeme odmora  Robert nam je pričao o svojim doživljajima sa snimanja poznatih glumaca i političara.

Tijekom šestodnevnoga rada snimili smo devetominutni film o gradu Daruvaru koji je prikazan 3. svibnja na proslavi Dana slobode medija.

U maloj školi snimanja digitalnom kamerom svidjelo mi se što sam naučio mnoge trikove iskusna ‘majstora’ i dobro se zabavio. (Eugen Družin, 7.a)

Eugen Družin

Luksuzno na visokom nivou
Nova filmska radionica u Kinoklubu Zagreb

Pregled ostalih članaka u ovom broju...

novi broj
arhiva
suradnici
impressum
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta