english
produkcija
o nama
produkcija
nakladništvo
Hrvatski filmski ljetopis
Zapis
knjige
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 
2007.
57

Klubovi

Filmska škola Kinokluba Split

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju filmske edukacije, Kinoklub Split i ove godine organizira Filmsku školu kojoj je svrha upoznavanje polaznika s filmskom i videoumjetnošću, kao i njihovo osposobljavanje za eventualno samostalno kreativno djelovanje. S obzirom na veliku ulogu elektronskih medija u suvremenom društvu, škola takva tipa dobrodošla je svima koji žele aktivno sudjelovati u razvoju modernih tehnologija i njihovih primjena u svakodnevnom životu, baškao što može biti poticaj za realizaciju vlastitih kreativnih potencijala.

Škola je započela 13. veljače, a sastoji se od dva dijela. Predavanja u okviru dvomjesečnoga teoretskog tečaja, utorkom i četvrtkom od 20 do 22 sata, povjerena su profesionalcima: Anti Verzottiju (filmska tehnika), Jošku Jerončiću (teorija filma), Jurici Pavičiću (povijest filma), Ivici Bošnjaku (videotehnika) i Danu Okiju (videoart i novi mediji. Tečaj će trajati dva mjeseca, a predavanja će voditi stručnjaci iz područja filmske i videoumjetnosti.

Nakon teoretskog dijela slijedi obuka u radu s kamerom i digitalnom montažom. Po završetku škole polaznici će se moći uključiti u rad Kinokluba Split, koristiti se opremom i prostorom kluba za izradu vlastitih radova, sudjelovati u raznim društvenim aktivnostima (seminari, radionice, predavanja, osmišljavanje i predlaganje programa).

*** ***

KVK Liburnija film: na pragu najboljih godina
Pola stoljeća rada i uspjeha
Karlovački kinoklubaši u pustolovini
O Tampere, o crtići!
Radionica Kinokluba Zagreb

Pregled ostalih članaka u ovom broju...

novi broj
arhiva
suradnici
impressum
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta