homeSpecijalne diplome na 38. reviji hrvatskoga filmskog i videostvaralaštva

Ocjenjivački sud 38. revije hrvatskoga filmskog i video stvaralaštva u sastavu Damir Čučić, predsjednik i članovi Ante Peterlić, Zoran Tadić, Petar Krelja i Simon Bogojević Narath nakon javnog ocjenjivanja donio je sljedeće odluke:

U kategoriji mladeži specijalne diplome dodijeljene su filmovima Mozart u Salzburgu samostalnog autora Gorana Ribarića iz Zagreba i Veliki um Semideponentne skupine iz FKVK Zaprešić. Treću nagradu osvojili su filmovi Život na visokoj peti, autorice Maje Sabalić GFR film-video Požega, Život u ruševinama samostalnog autora Domagoja Mikića iz Dubrave i Carpe diem Ivana Kelave i Saše Dugonjića, Studio kreativnih ideja Gunja. Drugu nagradu osvojili su filmovi Može bit' da je dobar ovaj dečko autora Bojana Perića, Studio kreativnih ideja Gunja i film Šmrc autorica Ane Krušelj, Monike Pinkle i Lele Pintarić iz Zajednice tehničke kulture grada Koprivnice i FKVK Mracec, Koprivnica. Prvu nagradu u kategoriji mladeži osvojila je Kristina Kovačić iz Škole crtanog filma Dubrava za film In my mind.

U kategoriji odraslih specijalne diplome osvojili su filmovi Dance Mirte Matajija i Grana Zaborca iz AVFK Delnice, Stilske vježbe autora Milana Bukovca iz Autorskog studija FFV, Zagreb, Povjetarac autora Željka Radivoja iz KK Zagreb – SF i Vrata Luke Mimice iz KK Split. Treću nagradu osvojio je film Ogledalo autora Maria Papića iz FAGEP Samobor. Tri druge nagrade osvojili su filmovi Remake 2006 Antonia G. Lauera iz Doma kulture Studentski grad, Beograd, Dűrerov kod Luke Hrgovića iz Autorskog studija FFV, Zagreb i Zagreb, Hrvatska Maria Papića, FAGEB, Samobor. Prvu nagradu osvojio je film Mljetovanje autorice Tomislave Vereš iz Autorskog studia FFV, Zagreb.

26.11.2006.

Uvodna riječ
Specijalne diplome na 38. reviji hrvatskoga filmskog i videostvaralaštva
Revija za novi početak
38. REVIJA HRVATSKOGA FILMSKOG I VIDEOSTVARALAŠTVA