VAFI traži volontere

VAFI 5 (Internacionalni festival animiranog filma djece i mladih Varaždin 22. - 27. travnja) traži volontere. Idealna prilika za sve koji žele zaviriti u organizaciju jednog festivala.

VAFI i ove godine pruža priliku zainteresiranima da osjete pravu festivalsku atmosferu. Volonteri se traže za sljedeće dužnosti:  tehnička podrška, dočekivanje gostiju, pospremanje dvorana i slično.  Uz rad volontere očekuje rad, zabava, druženje i prilika za sudjelovanje u organizaciji festivala.

Organizatori traže energične, fleksibilne, društvene i pouzdane osobe koje će svojim radom pomoći u realizaciji festivala te omogućiti da se izvede na najbolji mogući način i u pozitivnom okruženju.

Majica i iskustvo

Uz dobre uspomena i iskustva VAFI svim volonterima poklanja majicu, zahvalnicu i potvrdu da ste bili vrijedan član tima, a za vrijeme festivala nesmetano ćete se kretati po svim lokacijama.

Web prijava

Sve što trebate je ispuniti formular za prijavu koji se nalazi na www.vafi.hr (formular je ovdje), a nakon odabira voditeljica volontera će napraviti raspored rada koji će biti organiziran u smjenama.  Krajnji rok za prijavu je 15. travnja, a trajanje festivala je od 22.- 27. travnja 2014. godine. Za dodatna pitanja je adresa info@vafi.hr.

09.04.2014.