POZIV NA AUDICIJU ZA NOVI PROJEKT KARLOVAČKOG REDATELJA SAŠE POŠTIĆA

Između 17. i 20. veljače bit će održane audicije za dokumentarno-igrani film karlovačkog redatelja Saše Poštića. Traže se ženske osobe iznad 18 godina, a glumačko iskustvo nije potrebno. Audicija će biti održana u Crkvi Presvetog Srca Isusovog.

Projekt se planira nastaviti snimati u Vatikanu tako da je ovo jedinstvena prilika za putovanje. Produkciju ovog projekta potpisuje Udruga Blank iz Zagreba, a podršku će pružiti i Kinoklub Karlovac. Direktor fotografije je također mladi Karlovčanin Pavle Kocanjer.

Sudjelovanje na snimanju se honorira, a najava je obavezna na dedafilm6@gmail.com.

Saša Poštić (Karlovac, 1992.) član je DHFR-a i filmskog inkubatora Blank, u sklopu kojeg vodi filmske radionice i moderira filmske večeri. U filmskom studiju Medika vodi radionicu igranog filma te trenutno radi kao snimatelj i montažer na dokumentarnom serijalu za HRT. Njegov kratki igrani film Rakete prikazan je u programu Kockice na ZFF-u 2021. Bio je voditelj radionice igranog filma na Školi medijske kulture dr. Ante Peterlić, u sklopu koje je nastao film Aj čujemo se (ZFF 2022.). Filmovi: Skummy (2023.) Rakete (ZFF 2021.), Životinja (2021.), Kraljina (2020.)

07.02.2024.