english
produkcija
o nama
produkcija
nakladništvo
Hrvatski filmski ljetopis
Zapis
knjige
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 
2004.
47

Klubovi

Karloveani na kavi s Predsjednikom

U subotu, 17. srpnja 2004, kavu s predsjednikom Mesiaem popili su i karlovaeki filmaši. Dvadeset i osam karlovaekih 'videodrugara' i 'kinoklubaša' uputilo se na Pantoveak, pod vodstvom tajnice Hrvatskoga filmskog saveza, Vere Robia-Škarice, profesora Damira Jeliaa, Vlaste Hrvat u ime Videodružine Gimnazije Karlovac te roditelja Mladena Brnadiaa, Mirjane Grania i Nikole Gržana.

Po protokolu planiran susret od dvadeset minuta, produljen na gotovo sat vremena (na predsjednikov poticaj), proveden je u iznimnoj opuštenoj i vedroj atmosferi. Predsjednik se upoznao s djelovanjem, ciljevima i motivima rada Videodružine Gimnazije Karlovac i Kinokluba Karlovac tijekom proteklih pet godina te s planovima za buduanost. Na dar je dobio i videokasetu sa sedam reprezentativnih 'filmskih uradaka' (veainom tematski vezanih uz sam Karlovac), knjigu Hrvatski politieki vicevi i majicu Kinokluba Karlovac (dakako XXL velieine!), koju je zamalo i odjenuo na licu mjesta.

Nakon ugodna razgovora i nekoliko zajedniekih fotografija, Predsjednikovi gosti provedeni su (opet izvan protokola!) i njegovim radnim prostorijama, konferencijskom dvoranom, kuhinjom, ali i earobnom okolicom vile. Pomalo gun?ajuai na gospodu iz osiguranja, jer ne dopuštaju snimanje susreta vlastitim kamerama (bez obzira na to što je rijee o filmašima!), predsjednik je mlade karlovaeke filmoljupce pozvao u još jedan posjet, koji ae, nada se, biti ovjekovjeeen na filmskoj vrpci. Treba li uopae reai da ga Karloveani drže za rijee!*** ***

ŠAF NA ME?UNARODNIM FESTIVALIMA
ASTRONOMIJA I FILM
TRŠAANSKA POTVRDA ZAPREŠIAKE ANIMACIJE
KINO KLUBA SPLIT

Pregled ostalih članaka u ovom broju...

novi broj
arhiva
suradnici
impressum
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta