english
produkcija
o nama
produkcija
nakladništvo
Hrvatski filmski ljetopis
Zapis
knjige
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 
2004.
47

Klubovi

ŠAF NA ME?UNARODNIM FESTIVALIMA

Tijekom ljetne stanke filmovi ŠAF-a poslani su na mnoge me?unarodne festivale animiranih filmova. Tako je kompletna ovogodišnja produkcija (pet filmova) uvrštena u program Festivala filmova za mlade u Auburnu (Australija). Isti filmovi poslani su na Festival filmova za djecu u Chicagu (SAD), a u program su uvršteni Zimski san i Djeeak i zmaj. Na festivalu u Argentini u program su uvršteni filmovi Mravi, Proljeae, Djeeak i zmaj i Svinjarija. U Francuskoj ŠAF se predstavlja na Festivalu u Gonfreville l'Orcheru filmom Mravi, a za Festival animiranih filmova u Bourg en Bressu prijavljena je tako?er cjelokupna ovogodišnja produkcija.
Potkraj kolovoza u Hirošimi (Japan) održan je Svjetski festival animiranih filmova, na kojem je bio prikazan film Do sira u dvije minute, ostvaren ovoga proljeaa u filmskoj radionici u OŠ Domašinec.

*** ***

ASTRONOMIJA I FILM
TRŠAANSKA POTVRDA ZAPREŠIAKE ANIMACIJE
Karloveani na kavi s Predsjednikom
KINO KLUBA SPLIT

Pregled ostalih članaka u ovom broju...

novi broj
arhiva
suradnici
impressum
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta