english
produkcija
o nama
produkcija
nakladništvo
Hrvatski filmski ljetopis
Zapis
knjige
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 
2004.
47

(ljetne) RADIONICE

Scenariji iz radionice Palunko 1 pronašli producenta

U ožujku 2004. održana je radionica scenarija za kratki igrani film Palunko 1, u sklopu popratnog programa 13. dana hrvatskog filma u Zagrebu.
U travnju 2004. projekt HFS-a, Info punkt i scenaristieke radionice Palunko, predstavljen je u Ljubljani na slovenskoj školi filmskog pripovijedanja Pokaži jezik.
Od tada su dva (od dvanaest) scenarija nastala na radionici pronašla producenta.
• Scenarij Tomislava Vujiaa Kad sam bio mali preuzela je slovenska producentica Azra Širovnik. Snimanje filma planirano je za kolovoz 2004. u Malom Lošinju.
• Scenarij Marina Cvitanoviaa Bili jednom ratnici preuzeo je producent Tomislav Žaja iz Gral filma. U suradnji s Gral filmom Cvitanovia je napisao drugu verziju scenarija, a snimanje se planira za proljeae 2005. u Zagrebu.
U srpnju 2004. sa scenarijem nastalim na radionici, Meni desno svinjetina, Jasna Žmak uspješno je položila prijemni ispit na odsjeku dramaturgije Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu.

Više o Info punktu i scenaristiekim radionicama Palunko na www.filmski-programi.hr/palunko*** ***

FABRIKA ODUŠEVILA ŠIPANCE
KINOSEKCIJA MRAVEC SVOM GRADU
Vunderkindi na 'vojnoj obuci’!
POEETAK JE NAJTEŽI
JOŠ JEDNA USPJEŠNA RADIONICA U EAKOVCU

Pregled ostalih članaka u ovom broju...

novi broj
arhiva
suradnici
impressum
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta