english
produkcija
o nama
produkcija
nakladništvo
Hrvatski filmski ljetopis
Zapis
knjige
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 
2004.
45

Natječaji/Festivali/Prijave

VISURA APERTA MOMIANO O4 - MOMJAN

Academia moderna, Zagreb raspisuje NATJEČAJ za FESTIVAL VIZUALNIH I AUDIOMEDIJA (slike, fotograma, videa i zvuka)MOMJAN VISURA APERTA MOMIANO O4

VISURA APERTA multimedijalni je projekt u internacionalnom okviru koji uključuje festivalsko prikazivanje videoradova, dijaprojekcija, zvučnih instalacija, izložbe fotografiija i slika mlađe generacije suvremenih umjetnika iz Hrvatske, Slovenije i Italije. Uz festival djeluje i multimedijalna radionica koja istražuje prostor komunikacije putem kulturoloških problema, problema izolacije, marginalizacije i položaja umjetnika u društvu, femističkih tema ...
Zamisao je usporedno s različitostima i suživotom na kulturno-socijalnom planu prikazati otvorenost granica vizualnih i audiomedija putem njihova prožimanja (spoj dijaprojekcije i slikarskog rada te različitih materijala, ozvučavanje slika, komunikaciju radova s prirodnim ambijentom i arhitekturom vidljivu u postavu i ideji rada).

Dokumentacija o ranijim radovima i prijedlozi za izradu radova u momjanskoj radionici prijavljuju se od dana objave natječaja do 15. lipnja 2004. na e-mail adrese: academia@academia-moderna.hr, te davorka.vucic-sneperger@zg.hinet.hr, poštom ili osobno na adresu: academia moderna, Mohorovićičeva 16, Zagreb.

Dokumentacija o prijavljenom radu treba sadržavati: ime i prezime autora, biografski i bibliografski materijal, kontakt adresu, e-mail, telefon, naziv rada, tehniku, objašnjenje što je sve potrebno za prezentaciju rada i kratak opis rada.
Vizualni i audiomaterijal o radovima uključuje: fotografije, dijapozitive, VHS- kasete, audiokasete, CD, diskete – JPEG-format, skice, fotokopije, printove itd.
Izabranim radovima, odnosno njihovim autorima, organizator pokriva putne troškove, troškove realizacije rada, smještaj i hranu.
Prijava za izradu videorada podrazumijeva rad na vlastitoj videokameri (po mogućnosti digitalnoj), odnosno drugoj opremi.
Odabranim sudionicima javit ćemo se osobno.
*** ***

12. HRVATSKA REVIJA JEDNOMINUTNIH FILMOVA
42. REVIJA HRVATSKOGA FILMSKOG I VIDEOSTVARALAŠTVA DJECE I MLADEŽI
6. ŠKOLA MEDIJSKE KULTURE
9. MEĐUNARODNI FESTIVAL NOVOG FILMA
2. hrvatski festival svadbenih filmova - Koprivnica 2004.
5. Međunarodni filmski festival du grain à démoudre

Pregled ostalih članaka u ovom broju...

novi broj
arhiva
suradnici
impressum
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta