english
produkcija
o nama
produkcija
nakladništvo
Hrvatski filmski ljetopis
Zapis
knjige
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 
2004.
45

Klubovi

Filmska škola Kinokluba Split

Kinoklub Split udruga je građana kojoj je svrha promicanje filmske kulture. Klub već desetljećima organizira filmske škole, a ta se tradicija nastavlja i ove godine.
Ciklus predavanja u okviru Filmske škole Kinokluba Split započeo je 17. veljače 2004, a održava se utorkom i četvrtkom od 20.15 - 22.00 sati i traje dva mjeseca.
Predavači su poznata imena iz područja filma i videa, koji polaznike upoznavaju s ovim temama:
1. Filmska tehnika, predavač Ante Verzotti
2. Teorija filma, predavač Joško Jerončić
3. Povijest filma, predavač Jurica Pavičić
4. Videotehnika, predavač Ivica Bošnjak
5. Videoart i novi mediji, predavač Dan Oki
Nakon teorijskoga dijela slijedi obuka za rad s kamerom i digitalnom montažom, a po završetku škole polaznici će se moći uključiti u rad Kinokluba Split, što znači da će se moći koristiti opremom i prostorom kluba u izradi vlastitih filmova.
Opravdanost održavanja filmske škole dokazao je i niz istaknutih filmskih i videoautora koji su prva znanja stekli baš u našoj školi.
Osnovni cilj Filmske škole Kinokluba Split proširenje je naobrazbe o filmu i videu u mladih kao i njihovo osposobljavanje za eventualno samostalno kreativno djelovanje. S obzirom na sve veću ulogu elektronskih medija u kulturi, smatramo da je škola toga tipa itekako nužna, tim više što je Filmska škola Kinokluba Split jedina takve vrste u Dalmaciji.
Cijena tečaja je 400 kuna.
Prijave i pribilježbe u prostorijama Kinokluba Split (Kulturno središte mladih, Savska bb, Split) ili na mobitel 098 653-337 (Igor Lušić)*** ***

ZADARSKA 'FEŠTA OD FILMA'
NOVOSTI IZ ŠAF-A
ASTRONOMIJA I FILM
PRVENSTVO AUTORSKOG STUDIJA
POŽEGA SE PREDSTAVILA ZADRU
POZIV KLUBOVIMA

Pregled ostalih članaka u ovom broju...

novi broj
arhiva
suradnici
impressum
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta