english
produkcija
o nama
produkcija
nakladništvo
Hrvatski filmski ljetopis
Zapis
knjige
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 
2003.
44

Klubovi

NOVOSTI IZ ŠAF-A

Projekcija filmova u Zadru
ŠAF-u je pripala čast da programom svojih filmova otvori niz planiranih projekcija pod nazivom "U susret 42. reviji hrvatskog filmskog i video stvaralaštva", koja će se iduće godine organizirati u Zadru.
Projekcija je održana 29. listopada u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar.
20. međunarodni festival dječkih filmova u Chicagu
U Chicagu je od 23. listopada do 2. studenoga održan jubilarni, 20. međunarodni festival dječjih filmova, na kojem se ŠAF predstavio izborom filmova nastalih od 1986. do danas. Program pod nazivom 'Croatian Creations', publika u Chicagu mogla je pogledati 26. listopada.

Novi projekt AWG-a
Članovi ŠAF-a dobili su poziv da sudjeluju u novom projektu AWG-a (ASIFA Workshop Group), asocijacije koja već dvadesetak godina djeluje unutar ASIFA-e. ŠAF je član AWG-a od samog osnutka i već je sudjelovao u nekoliko sličnih međunarodnih projekata.
Ovaj puta tema je vrlo otvorena: "Two minutes for you" (u slobodnom prijevodu, "Vaše dvije minute") i vrlo vjerojatno će jedna grupa šafovaca raditi film u okviru te teme.

ŠAF na festivalu u Austriji
Na međunarodnom festivalu dječjih filmova YOUKI u austrijskom gradu Welsu (18. do 21. studenoga), ŠAF je, na poziv organizatora, sudjelovao s filmovima Kleo-patra, Leteće palačinke, Tres mujeres i Noćni fantom, koje je selekcijska komisija izabrala za prikazivanje.

Leteće palačinke u Seulu
Film Leteće palačinke prikazan je na Internacionalnom festivalu filmova za mlade, koji je od 30. listopada do 2. studenoga održan u Seoulu (J. Koreja).

Posjete ŠAF-u
S početkom nove školske godine, nastavljaju se i organizirani posjeti ŠAF-u.
Tijekom listopada ŠAF je posjetilo 65 učenika OŠ Bregana (s područnom školom Grdanjci) i 39 učenika 3. razreda OŠ Domašinec, (s područnim školama Turčišće i Dekanovec). Oni su se u kratkom, polusatnom programu upoznali s procesom stvaranja animiranih filmova, a pogledali su i nekoliko najnovijih filmova ŠAF-a.

*** ***

ZAPREŠIĆKA ANIMACIJA PUTUJE SVIJETOM
OSJEČKA FILMSKA REVIJA
GASTRO FILM FEST
KAKO SMO SNIMALI TV-REPORTAŽU
ŠTO SU PRIKAZIVALI KLUBOVI?

Pregled ostalih članaka u ovom broju...

novi broj
arhiva
suradnici
impressum
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta