english
produkcija
o nama
produkcija
nakladništvo
Hrvatski filmski ljetopis
Zapis
knjige
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 
2003.
44

Klubovi

ZAPREŠIĆKA ANIMACIJA PUTUJE SVIJETOM

Auburn, Australija
Na 6. Međunarodnom festivalu filma i videa djece i mladeži, koji je održan od 22.-26. rujna u australskom gradu Auburnu, u kategoriji za mladež, prikazano je devet filmova FKVK Zaprešić iz Zaprešića: Amen Ivana Škoca, Evolucija Darija Crepaka i Kristiana Zeinskog, Prvi susret Davora Biruša, Jedan Davora Klarića, Invazija Igora Krajinovića, Ritam Darka Bejića, Marka Bejića, Gorana Petrekovića i Mišela Rašića, Shit Ivana Škoca, Crvuljak Nikole Dubovića i Jusine Kosir i Anđelko Krajinović, te Kontra Vedrana Vugeca.

Hannover

U međunarodnoj konkurenciji 7. up-and-coming Film Festivala u Hannoveru (5.- 9.studenoga) prikazan je jednominutni film Jadranka Lopatića Prvi susret. Drugi Lopatićev film Život je kao san, prikazan je na 5. međunarodnom festivalu studentskih animiranih filmova u korejskom gradu Puchonu (8. -12. studenoga).

Maribor
Na četvrtom Međunarodnom video festivalu Toti u Mariboru (15. studenoga), Zaprešićani su dobili nekoliko priznanja. Diplome su zavrijedili Djevojčica sa šibicama, Evolucij i Invazija, dok je film Život je kao san dobio drugu nagradu za animaciju.

Italija
Zaprešićani su sudjelovali na 8. međunarodnom festivalu animacije I Castelli Animati (Genzano di Roma, 26.-30. studenoga), s filmovima Prvi susret i Život je kao san.

*** ***

NOVOSTI IZ ŠAF-A
OSJEČKA FILMSKA REVIJA
GASTRO FILM FEST
KAKO SMO SNIMALI TV-REPORTAŽU
ŠTO SU PRIKAZIVALI KLUBOVI?

Pregled ostalih članaka u ovom broju...

novi broj
arhiva
suradnici
impressum
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta