english
produkcija
o nama
produkcija
nakladništvo
Hrvatski filmski ljetopis
Zapis
knjige
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 
2003.
43

Nova izdanja

COMMUNITY ART

Ivana Keser i Aleksandar Battista Ilić potpisuju publikaciju Community Art, koja je na osam stranica velikoga formata prikupila niz kraćih tekstova popraćenih fotografijama, a posvećenih pitanjima stalne suradnje eksperata iz različitih područja interesa povezanih sa socijalno anga-žiranom umjetnošću suvremene zajednice. Rad je utemeljen na interakciji s okolinom iz koga izvire, kažu uvodno njegovi autori, ali cijeli proces i ne mora nužno završiti proizvodom, jer je važan sam po sebi. Te specifične novine / newspaper / Zeitung objavljene su u listopadu 2002. u Berlinu, a između ostalih tema govore i
o seriji rasprava naslovljenih Paradigma konflikta i održanih u listopadu 2002. u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti, odnosno o projektu Weekend Art: Hallelujah the Hill, 1996 –2000. Ivane Keser i Tomislava Gotovca.

*** ***

Z…znači Zagreb, priručnik za sjećanje 1972 - 2002.
VIDEO ART, CLIPS AND CULT: DISTRIBUTION CATALOGUE 2003

Pregled ostalih članaka u ovom broju...

novi broj
arhiva
suradnici
impressum
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta