english
produkcija
o nama
produkcija
nakladništvo
Hrvatski filmski ljetopis
Zapis
knjige
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 
2007.
60

(KLUPSKI) MOZAIK

ONE TAKE NA SARAJEVO FILM FESTIVALU

Tijekom ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala, koji se održao od 17-25. kolovoza, brojna festivalska publika imala je priliku upoznati koncepciju zagrebačkog One Take Film Festivala, jedinstvene svjetske smotre filmova snimljenih u jednom kadru.

Uz predstavljanje u festivalskim katalozima i dnevnim biltenima, organizatori One Take Film Festivala sarajevskoj su publici o festivalu govorili i tijekom javnih prezentacija te tijekom kratkih projekcija izbora iz natjecateljskog festivalskog programa u javnim gradskim prostorima. Festivalski koncept, kao i osnovna festivalska ideja snimanja igranih, eksperimentalnih i dokumentarnih filmova u okvirima jednoga filmskog kadra, naišla je na izniman interes sarajevske filmske publike, ali, što je jednako važno, pobudila je zanimanje i brojnih filmskih autora.

Popularnost snimanja filmova u jednom kadru očigledno raste, a sljedeće festivalsko izdanje odigrat će se od 20-22. studenog 2008.

*** ***

Filmska škola Kinokluba Split
FILMSKA RADIONICA U PITOMAČI
EDO LUKMAN U WISSEMBOURGU
FILM IRENE ŠKORIĆ U MILANU
DOKUMENTARNI FILM IRENE ŠKORIĆ NAGRAĐEN NA FESTIVALU U ŠKOTSKOJ
FILIP PERUZOVIĆ FINALIST MEĐUNARODNOG NATJEČAJA ZA SCENARIJE
TREĆA NAGRADA ZAPREŠIĆKOM FILMU U GRČKOJ
DÜREROVU KODU BRONCA UNICA-E 2007.

Pregled ostalih članaka u ovom broju...

novi broj
arhiva
suradnici
impressum
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta