english
produkcija
o nama
produkcija
nakladništvo
Hrvatski filmski ljetopis
Zapis
knjige
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 
2007.
60

(KLUPSKI) MOZAIK

FILMSKA RADIONICA U PITOMAČI

U Pitomači je od 5. do 10. studenoga održana filmska radionica za članove Foto- videokluba Mirko Lauš, koju je vodio Edo Lukman, voditelj ŠAF-a. U radionici je sudjelovalo 14 učenika u dobi od 9 do 14 godina, koji su ostvarili zanimljiv animirani film u tehnici crteža na papiru, nazvan Super Klara. Film je na svršetku dana radionice prikazan djeci i roditeljima.

Za odličnu organizaciju radionice brinuo se agilni voditelj Zdravko Jakupec, koji je stvorio sve potrebne preduvjete za nesmetan rad djece, usprkos prilično lošim prostornim uvjetima u kojima klub radi (dio staroga dječjeg vrtića).

Ta radionica, kao i predavanje koje je dr. Mira Kermek Sredanović održala tjedan poslije, trebali bi pomoći da Foto-videoklub Mirko Lauš dobije bolje uvjete za rad i tako nastavi višedesetljetnu tradiciju filmskog i videostvaralaštva u Pitomači i Kinoklubu Slavica.

*** ***

Filmska škola Kinokluba Split
EDO LUKMAN U WISSEMBOURGU
ONE TAKE NA SARAJEVO FILM FESTIVALU
FILM IRENE ŠKORIĆ U MILANU
DOKUMENTARNI FILM IRENE ŠKORIĆ NAGRAĐEN NA FESTIVALU U ŠKOTSKOJ
FILIP PERUZOVIĆ FINALIST MEĐUNARODNOG NATJEČAJA ZA SCENARIJE
TREĆA NAGRADA ZAPREŠIĆKOM FILMU U GRČKOJ
DÜREROVU KODU BRONCA UNICA-E 2007.

Pregled ostalih članaka u ovom broju...

novi broj
arhiva
suradnici
impressum
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta