english
produkcija
o nama
produkcija
nakladništvo
Hrvatski filmski ljetopis
Zapis
knjige
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 
2002.
39

Natječaji/Festivali/Prijave

44. međunarodni festival dokumentarnog i kratkog filma Bilbao

Studeni 2002

Od 25. do 30. studenoga, u Bilbau, Španjolska, održava se 44. međunarodni festival dokumentarnog i kratkog filma, koji organiziraju Gradsko poglavarstvo Bilbao, Vijeće provincije Baskije, Odjel za kulturu Vlade Baskije, španjolsko Ministarstvo kulture i španjolska Agencija za međunarodnu suradnju AECI.
Ovogodišnji se festival održava pod motom Razumijevanje među ljudima kroz filmsku sliku a na njemu mogu sudjelovati filmovi snimljeni nakon 1. prosinca 2000. godine, ne dulji od 30 minuta (ili najviše 60 minuta, ako ih prihvati žiri). Natjecateljski filmovi ne smiju biti nagrađivani na drugim međunarodnim festivalima. Rok za prijavu bio je 15. rujna. Predviđene su nagrade za najbolji latinoamerički film, zlatno i srebrno priznanje za fikciju, za dokumentarni film i za animaciju, kao i Velike nagrade za najbolji baskijski, odnosno španjolski film i, naravno, Velika nagrada Festivala. dp

*** ***

TOTI VIDEOFESTIVAL MARIBOR 2002.
DUBINSKI POGLED
DVANAESTI DANI FILMA I VIDEA: EUROPA I NJEZINI LJUDI
IT'S UP TO YOU TOO
CAMERA 300
Ne zaboravite!!!

Pregled ostalih članaka u ovom broju...

novi broj
arhiva
suradnici
impressum
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta