english
produkcija
o nama
produkcija
nakladništvo
Hrvatski filmski ljetopis
Zapis
knjige
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 
2002.
39

Natječaji/Festivali/Prijave

IT'S UP TO YOU TOO

27. međunarodni festival tematskog filma i videa

Ministarstvo zaštite okoliša Republike Češke, Regija Zlin, Vijeće oblasti Uherske Hradište, gradovi Uherske Hradište i Uhersky Brod te Češki savez za zaštitu prirode organizatori su 27. međunarodnog festivala tematskog filma i videa, koji se u Uherskom Hradištu održava od 20. do 24. studenoga ove godine. Na festivalu se prikazuju radovi o temi zaštite prirode, obnovi starih seoskih zgrada, prirodnih ljepota, arhitekture i urbanizma, odnosa čovjeka i prirode, flore i faune, doma, obitelji i obiteljskog života, djece i životinja.
Filmovi moraju biti napravljeni unatrag tri godine i mogu biti prikazani i na drugim festivalima. Prihvatljiva je dužina do 40 minuta. Rok prijave je 25. listopada, a uz ostale nagrade predviđena je i novčana nagrada u iznosu 15.000 čeških kruna za najbolji film Festivala. Zanimljivo je da se na Festivalu prikazuju neprofesijski, ali i profesionalni filmovi.
Sve dodatne obavijesti na e-mailu: ev@sazp.sk. dp

*** ***

TOTI VIDEOFESTIVAL MARIBOR 2002.
DUBINSKI POGLED
DVANAESTI DANI FILMA I VIDEA: EUROPA I NJEZINI LJUDI
CAMERA 300
44. međunarodni festival dokumentarnog i kratkog filma Bilbao
Ne zaboravite!!!

Pregled ostalih članaka u ovom broju...

novi broj
arhiva
suradnici
impressum
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta