english
produkcija
o nama
produkcija
nakladništvo
Hrvatski filmski ljetopis
Zapis
knjige
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 
2002.
39

Mozaik

VELIKO ZANIMANJE PUBLIKE

Filmovi u Narodnoj knjižnici Petra Preradovića u Bjelovaru

Narodna knjižnica Petra Preradovića u Bjelovaru organizirala je tijekom travnja, svibnja i lipnja ove godine seriju filmskih i videoprojekcija hrvatskih autora. Tako su prikazani animirani filmovi Aleksandra Marxa, U paukovoj mreži, Šaran i Pčelica je rođena, serija filmova Zagreb filma, među kojima su bili Inspektor se vraća kući, Surogat, Vau-vau, Znatiželja, Možda Diogen, Mačka, Satiemania i I love you.
Bio je to svjevrstan uvod u projekcije filmova Kreše Golika Plavi 9, Djevojka i hrast, Imam 2 mame i 2 tate, Tko pjeva zlo ne misli, Živjeti od ljubavi, Ljubica, Vila Orhideja i Pucanj, na videomatinejama utorkom u podne.
Sredinom travnja Bjelovarci su vidjeli i videoprojekciju TV - drame Slučaj Filipa Franjića, redatelja Zorana Tadića, prema scenariju bjelovarskog romanopisca Mirka Sabolovića, koja je dijelom snimljena u Bjelovaru. Na večernjoj projekciji govorili su profesor Ilija Pejić i redatelj Zoran Tadić. Projekcija je organizirana u suradnji Narodne knjižnice Petra Preradovića i Bjelovarskog amaterskog filma B-A-F-'95. Nazočni su minutom šutnje odali počast preminulom Branku Baueru. dp


*** ***

MEĐIMURJE U AUSTRALIJI
NA KRAJU SEZONE
GOSPODARI SVJETLUCANJA
BOGAT PROGRAM U GRADSKOJ KNJIŽNICI
MONOGRAFIJA ANTE BABAJA
USPJEŠNO PREDSTAVLJANJE HRVATSKOG FILMA
Treća revija Hrvatski film i video u Širokom Brijegu
NJEMAČKI AVANGARDNI FILM 20-IH GODINA
Program
Program projekcija Filmskog centra
MEDIJSKA OBAVIJEST
OTVARANJE I PROGRAM MMC KUGLANA 2

Pregled ostalih članaka u ovom broju...

novi broj
arhiva
suradnici
impressum
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta