english
produkcija
o nama
produkcija
nakladništvo
Hrvatski filmski ljetopis
Zapis
knjige
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 
2002.
39

Mozaik

MEĐIMURJE U AUSTRALIJI

ŠAF na Petom međunarodnom festivalu filma i videa za djecu i mladež

Početak školske godine obilježen je u Čakovcu, između ostaloga, upisima u Školu animiranog filma, koji su trajali od 17. do 24. Rujna, a uz učenike osnovnih škola, od drugog do osmog razreda, pozvani su na suradnju i učenici čakovečkih srednjih škola.
Uz obnovu polaznika, ŠAF ove jeseni sudjeluje i na nekoliko međunarodnih festivala filma i videa za djecu i mladež. Tako je u australskom Auburnu održan, od 23. do 28. rujna ove godine, Peti međunarodni festival filma i videa za djecu, na kojem se ŠAF predstavio kompletnom ovogodišnjom produkcijom, odnosno, sa svih šest filmova. Od toga su četiri filma uvrštena u službeni program (riječ je o filmovima Kosturski aj-aj, Svemirski hambi, U autobusu i Majmunska posla). Uvrštenje ŠAF-ovih filmova u službeni program u Auburnu istodobno znači i njihovo uvrštenje u službeni program 32. međunarodnog filmskog festivala u Teheranu.
ŠAF do kraja godine sudjeluje i na Festivalu animiranih filmova za mlade u Bourg en Bresse, u Francuskoj, gdje se, uz Kosturski aj-aj i Svemirski hambi, vrte i filmovi iz prošlogodišnje produkcije, Kleo-patra i Opsesija. Ovogodišnjim nastupom u Francuskoj ŠAF obilježava i dvanaest godina kontinuirane suradnje s ovim festivalom.
Potkraj listopada održava se u Chicagu i Međunarodni festival filmova za djecu, na kojem će se ŠAF predstaviti filmovima Kleo-patra i Kaktus film. dp

*** ***

NA KRAJU SEZONE
GOSPODARI SVJETLUCANJA
VELIKO ZANIMANJE PUBLIKE
BOGAT PROGRAM U GRADSKOJ KNJIŽNICI
MONOGRAFIJA ANTE BABAJA
USPJEŠNO PREDSTAVLJANJE HRVATSKOG FILMA
Treća revija Hrvatski film i video u Širokom Brijegu
NJEMAČKI AVANGARDNI FILM 20-IH GODINA
Program
Program projekcija Filmskog centra
MEDIJSKA OBAVIJEST
OTVARANJE I PROGRAM MMC KUGLANA 2

Pregled ostalih članaka u ovom broju...

novi broj
arhiva
suradnici
impressum
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta