english
produkcija
o nama
produkcija
nakladništvo
Hrvatski filmski ljetopis
Zapis
knjige
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 
2006.
53

Klubovi

Tečajevi, radionice i projekcije autorskog studija FFV

Autorski studio FFV organizirao je tijekom ožujka tri besplatna tečaja, odnosno radionice za buduće autore, u okviru kojih su, uz raznovrsna predavanja, organizirane i filmske projekcije.
Radionica animacije (Z-animacija) za osnovnoškolski i mlađi srednjoškolski uzrast obuhvatio je: osnovna filmska pravila u animaciji, osnove animacije, animacijske tehnike, praktična realizacija animiranog filma i samostalni animirani filmovi.

Tečaj videa (moj prvi videofilm) namijenjen je starijim osnovnoškolcima i svim srednjoškolcima, a odnosi se na upoznavanje s filmskim jezikom, upoznavanje s kamerom, upoznavanje s računalnom montažom, izrada scenarija, snimanje i montaža filma, projekcija prvih filmova. Treći tečaj filmske gramatike namijenjen je svim uzrastima i generacijama polaznika (od 10 do 90 godina), u teorijskom dijelu obrađuje teme kao što su naracija i elementi dramaturgije, a u praktičnom uporabu boje, postavljanje svjetla, snimanje master-kadra, montažu itd.

U suradnji s Hrvatskim filmskim savezom tijekom ožujka priređen je filmski program. Prikazani su filmovi: Dr. Stranglove Stanleyja Kubricka, jednominutni filmovi s brazilskog festivala X Mudrial do minuto 2003, izbor iz ruske animacije i dokumentarac Branka Ištvančića Izgubljeno blago.

*** ***

Danijel, Vujnica i tri pala druga
Otvorena zbirka filmske opreme kinokluba Slavica
Plodni kvartal KK Zagreb
Novosti iz ŠAF-a
Zaprešićke novosti
Započela Filmska škola Kinokluba Split

Pregled ostalih članaka u ovom broju...

novi broj
arhiva
suradnici
impressum
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta