english
vijesti
kolumna M. Pansini
članice HFS-a
download
filmski kviz
o nama
produkcija
nakladništvo
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 

Jesen u Kino klubu Split

U predstojećoj sezoni očekuje nas niz programskih aktivnosti: otvorene prijave za radionicu hibridnog filma, radionice zvuka, kamere i rasvjete te za seminar analogne fotografije!

Na tragu prethodnih i ove godine edukativni programi Kino kluba Split obogaćeni su raznolikim sadržajima. U periodu koji slijedi bit će za svakoga po nešto - moći ćete prisustvovati različitim radionicama, predavanjima i diskurzivnim programima.

Od praktičnih radionica za početak nas očekuje Radionica hibridnog filma Igora Bezinovića a zatimslijedetri osnovne praktične radionice: Radionica zvuka pod vodstvom Tonča Bakotina u suradnji s udrugom Sensoria, Radionica kamere Borisa Poljaka i Radionica svjetla Jure Cukra. Sezona se nastavlja uz već uhodane Radionicu produkcije pod mentorstvom Tibora Kesera, Radionicu dokumentarnog filma Tonća Gaćine i završava Radionicom montaže pod mentorstvom Dragana Đokića. U sklopu radionica predavači će održavati i predavanja otvorena za javnost.


Boris Poljak - radionica Eksperimentalnog filma

Ovosezonski diskurzivni program sastoji se od projekcija filmova uz gostovanja i diskusije s autorima i autoricama, a održavat će se najčešće četvrtkom ili petkom s početkom u 20 sati pod zajedničkim nazivom U kvadrat. Kao dio diskurzivnih programa održavat će se i tematska predavanja Ane Peraice i Jurice Pavičića, te drugih predavača. Svakog četvrtka od 20 sati vrata kluba bit će otvorena i za detaljno informiranje zainteresiranih o programina, članstvu, suradnjama i drugim oblicima sudjelovanja u radu. Uz navedene programske aktivnosti, nastavlja se cjelogodišnji seminar petkom Alternacije Rina Efendića. Glavni dio seminara posvećen je analognoj fotografiji u kontekstu pokretne slike.

Za dio programa otvorene su prijave: za radionicu hibridnog filma potrebna je prijava putem obrasca zaključno sa 17. rujnom. Radionica se održava od 24. do 26. rujna. Više informacija o radionici i predavaču možete pročitati na linku.


Publika na radionici Maria Radinovića 2022.

Za radionice zvuka, kamere i rasvjete možete se prijaviti putem zajedničkog obrasca na jednu, dvije ili sve tri radionice do 23. rujna 2022. Radionica zvuka će trajati od 29. rujna do 2. Iistopada. Radionica kamere će se održavati od 6. listopada do 9. listopada.  Radionica rasvjete održat će se od 12. listopada do 14. listopada. Više detalja o radionicama i predavačima možete pročitati na linku.

Na seminar Alternacije možete se prijaviti do 12. listopada putem obrasca. Seminar se održava svakog petka u popodnevnim satima. Više informacija o radionici i predavaču možete pročitati na linku.


Rad sa kamerom na radionici od skripte do kamere Pilar Palomero

Svi programi održavat će se u prostorijama Kino kluba Split, Ulica slobode 28 u Domu mladih.

Više informacija dostupno je slanjem upita na press@kinoklubsplit.hr  ili pozivom na   097 612 6766 (Dragutin)
-

Rad Kino kluba Split podržavaju Zaklada Kultura nova, Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, Hrvatski audiovizualni centar, Društvo hrvatskih filmskih redatelja i Grad Split.

Autor fotografija: Dragutin Andrić


pošalji link | verzija za printanje

25. godina radionice Z-animacija (Mala Zagrebačka animacija) 23.11.2022.
U TJEDNU SJEĆANJA PRIKAZAN DOKUMENTARNI FILM KORLAT 23.11.2022.
„Divlje cvijeće“, film naše Karle Crnčević osvojio je prvu nagradu žirija na netom održanom Međunarodnom festivalu dokumentarnog i kratkometražnog filma ZINEBI64 koji je u Bilbau ugostio brojne filmaše od 11. do 18. studenog 23.11.2022.
Objavljen je programski raspored 54. Revije hrvatskog filmskog stvaralaštva! 23.11.2022.
Predstavnici VANIME sudjelovali u žiriju AniFest ROZAFA festivala 23.11.2022.
Monsterclass s Leonom Kadijević 23.11.2022.
Autori u gostima: Boris Bakal i Stanko Juzbašić 16.11.2022.
Kultna knjiga Paula Schradera na hrvatskom jeziku 16.11.2022.
Kinoklub na 54. Reviji hrvatskog filmskog stvaralaštva 16.11.2022.
Senzorne projekcije - Kino za sve dostupno svima 16.11.2022.
11-20/5364
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta