english
vijesti
kolumna M. Pansini
članice HFS-a
download
filmski kviz
o nama
produkcija
nakladništvo
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 

Tonći Gaćina održat će javno predavanje o objektivima u Kino klubu Split

Kino klub Split organizira predavanje o objektivima Pogled kroz objektiv koje će održati dugogodišnji član Tonći Gaćina u prostorijama Kino kluba Split (Ulica Slobode 28, Dom mladih) u četvrtak, 25. 08. u 19 sati. Program je javan, a sudjelovanje je besplatno.

Na predavanju možete saznati sve što se niste usudili pitati o objektivima:

Koja je razlika između zoom i prime objektiva? - Gdje se koji koristi? - Što znače sve oznake na objektivu (blenda, žarišna duljina…)? - Što je bokeh? - Koja je razlika između anamorfnih i parafokalnih objektiva? - Zašto neki objektivi imaju T a neki f oznaku? - Zašto su neki objektivi mnogo skuplji od drugih? - Kako filteri utječu na sliku? - Što je MTF i zašto MTF tablice nisu bitne?
Saznajte koje objektive koriste redatelji u Hrvatskoj!


Tonći Gaćina

O predavaču: Tonći Gaćina rođen je 1983. godine u Splitu. Godine 2010. završava preddiplomski studij na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Film i video. Iste godine upisuje diplomski studij filmske i TV režije na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, smjer Dokumentarni film, kojeg završava 2015. godine. Kao filmski radnik (snimatelj, šarfer, majstor rasvjete, asistent kamere) radio je na desetcima profesionalnih filmskih i audiovizualnih projekata (dugometražni i kratkometražni dokumentarni, dugometražni i kratkometražni igrani, reklamni i glazbeni spotovi, eksperimentalni). Kao redatelj realizirao je više dokumentarnih projekata, koji su prikazani na važnim svjetskim festivalima. Njegov film Turizam! prikazan je  na Visions du Reel, Karlovy Vary film festival i Zagrebdox festivalu u 2016. godini. Opsežno znanje i iskustvo o objektivima stekao je dugogodišnjim radom kao prvi asistent kamere tj. šarfer na preko sto pedeset reklama svih produkcijskih okvira, kao i na nekolicini dugometražnih i kratkometražnih igranih filmova.

Za dodatne informacije možete poslati upit na e-mail adresu: press@kinoklubsplit.hr


pošalji link | verzija za printanje

Cinema Reinvented – Ponovo otkriven film 26.10.2022.
Aktivnosti Jedine solucije 26.10.2022.
Međunarodni dan animacije 26.10.2022.
Kino klub Split organizira besplatna predavanja Jurice Pavičića: Uvod u filmsku dramaturgiju i tehniku scenarija 26.10.2022.
Produžen rok prijave za 54. Reviju hrvatskog filmskog stvaralaštva u Belom Manastiru 21.10.2022.
PROGLAŠENJEM NAJBOLJIH FILMOVA ZAVRŠEN 11. DUFF 19.10.2022.
'JEAN-DANIEL POLLET - IZGUBLJENA KARIKA FRANCUSKOG NOVOG VALA' NA KRATKOM UTORKU 12.10.2022.
Bogat program jedanaeste filmske feste djece i mladih 12.10.2022.
ODRŽANA „See/Touch/Try“ 2022. RADIONICA U DARDI 12.10.2022.
Referendumska projekcija - arhivski filmovi o razvoju Pule 05.10.2022.
21-30/5357
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta