english
vijesti
kolumna M. Pansini
članice HFS-a
download
filmski kviz
o nama
produkcija
nakladništvo
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 

Izabrano novo predsjedništvo i ostala tijela kluba

U utorak 14. lipnja 2022. godine održana je izborna sjednica Skupštine Kinokluba Zagreb.

Nakon prvih točaka dnevnog reda i usvajanja Financijskog i Programskog izvještaja o radu Kluba u 2021. godini, raspušteni su trenutni članovi tijela udruge te se pristupilo izborima.

Dotadašnji predsjednik Tomislav Šoban obratio se Skupštini te izrazio zahvalnost svim suradnicima tijekom svog četverogodišnjeg mandata. Čestitao je svim autorima na filmovima koje su napravili, nagradama koje su osvojili i prikazivanjima na festivalima te naglasio važnost kontinuiteta rada u filmskom stvaralaštvu. Članovi su izrazili zahvalu  Tomislavu Šobanu na njegovom radu i predanosti Klubu.

Potom je kandidacijska komisija otvorila kandidature te su kandidatkinje za predsjedništvo, Daria Blažević i Dalija Dozet, ukratko predstavile svoju viziju Kluba za nadolazeće razdoblje.

Nakon provedenog glasovanja, u tijela udruge izabrane su sljedeće osobe:
PREDSJEDNICA: Daria Blažević
DOPREDSJEDNICA: Dalija Dozet
IZVRŠNI ODBOR: Danijel Brlas, Lana Kosovac, Martina Lončar, Dražen Puklavec, Mateja Zidarić
NADZORNI ODBOR: Petra Belc Krnjaić, Neven Dužanec, Jasna Safić
SUD ČASTI: Luka Ostojić, Tomislav Šoban, Vedran Šuvar

Izborom Darije Blažević za predsjednicu i Dalije Dozet za dopredsjednicu po prvi put u svojoj skoro stogodišnjoj povijesti na čelo Kluba su došle žene i to aktivne filmske autorice koje su već niz godina uključene u rad i razvoj Kluba kroz prijašnje funkcije (Blažević kao dopredsjednica, Dozet kao članica Izvršnog odbora i koordinatorica odsjeka radionica).

U svojim kandidacijskim govorima obje su se osvrnule na daljnje razvijanje Kluba s ciljem što većeg uključivanja članstva u njegov rad, ulaganja u kvalitetnu filmsku opremu, daljnjeg razvijanja programa edukacija, očuvanja baštine i arhiviranja filmova, jačanja percepcije Kluba kao zajednice umjetnika, što je proizašlo iz osnovne ideje koju su definirali i promovirali prijašnji predsjednici - Tomislav Šoban i Vedran Šuvar - širenju amaterskog i alternativnog pristupa filmskom stvaralaštvu uz istovremeno podizanje kvalitete produciranih filmova.

Uz novo vodstvo s jasnom vizijom daljnjeg rada i planovima razvoja, Klub očekuje niz zanimljivih programa i aktivnosti u sljedeće četiri godine.
Još jednom zahvaljujemo dosadašnjem vodstvu Kluba, čestitamo novom vodstvu i ostalim članovima tijela udruge te im želimo puno uspjeha u radu!


pošalji link | verzija za printanje

OBLIK ENERGIJE 07.09.2022.
Otvorene prijave na radionicu hibridnog filma pod mentorstvom Igora Bezinovića 31.08.2022.
Završen je 15. Smaragdni eco film festival 31.08.2022.
Sva tri hrvatska filma nagrađena na 82. izdanju festivala UNICA u Locarnu! 30.08.2022.
Adaptacija 29.08.2022.
U Varaždinu je završila 24. Škola medijske kulture „dr. Ante Peterlić“ 26.08.2022.
Operacija Mitsubishi 25.08.2022.
Invazija kajgana 24.08.2022.
Filmska čitanka 24.08.2022.
Tonći Gaćina održat će javno predavanje o objektivima u Kino klubu Split 24.08.2022.
21-30/5328
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta