english
vijesti
kolumna M. Pansini
članice HFS-a
download
filmski kviz
o nama
produkcija
nakladništvo
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 

ZATVORENE PRIJAVE ZA 9SFF

Prijave filmova za ovogodišnji Star Film Fest su od 15. svibnja službeno zatvorene. Pristiglo je ukupno 3465 prijavljenih filmova sa svih strana svijeta što nam daje izniman ponos i sreću da se glas Star Film Festa prepoznaje i van granica Hrvatske.

Najviše prijavljenih filmova je stiglo iz Irana i Španjolske, Indije te Sjedinjenih Američkih Država. Prijave su stigle iz ukupno 114 različitih  zemalja svijeta - iz Francuske, Italije, Brazila, Turske, Rusije, Meksika, Ujedinjenog Kraljevstva, Njemačke, Kine, Argentine, Kanade, Poljske, Srbije, Egipta, Grčke, Portugala, Bjelorusije, Cipra, Kosova, Bosne i Hercegovine, Norveške, Ugande, Novog Zelansa i od mnogo drugdje.

Zadovoljni smo, iznimno ponosni i zahvalni zbog velikog odaziva zainteresiranih filmaša koji žele da upravo njihovi filmovi budu dio našeg festivala, a ujedno smo i sretni jer ove brojke pokazuju kako se filmska industrija i stvaralaštvo uvelike oporavlja od posljedica pandemije i korona krize koje su uvelike utjecale na film posljednje dvije godine.

Selekcijska komisija Star Film Festa u sastavu Martine Mladenović i Anje Kavić izabrati će najbolje filmove u kategorijama dokumentarnog, eksperimentalnog, igranog, industrijskog i animiranog filma koji će na kraju ugledati platno ovogodišnjeg izdanja Star Film Festa.

Veliko hvala svima na prijavama i vidimo se i družimo od 1. do 3. rujna 2022. pod sisačkim zvjezdanim nebom, na devetom izdanju Star Film Festa.


pošalji link | verzija za printanje

Radionica OŠ Mejaši Centra Lukas 24.06.2022.
Izabrano novo predsjedništvo i ostala tijela kluba 22.06.2022.
ODABRANI FILMOVI 9. STAR FILM FESTA 22.06.2022.
ESENCIJALNE ENERGIJE ANDREJA ZDRAVIČA NA KRATKOM UTORKU 15.06.2022.
Produžen je rok za prijavu filmova na 20. Gastro film fest za autore iz Hrvatske 15.06.2022.
Film, glazba, književnost i snovi s Jonathanom Rosenbaumom 15.06.2022.
Posljednji poziv za filmsku avanturu u dvorcu Stara Sušica! 15.06.2022.
Obogatite svoje znanje o medijskoj pismenosti na Školi medijske kulture u kolovozu u Varaždinu! 15.06.2022.
ODRŽAN STUDIJSKI POSJET I PANEL RASPRAVA U SKLOPU PROJEKTA FILMKUBATOR 15.06.2022.
Produljene prijave za nova izdanja Filmske revije mladeži, Four River Film Festival te Revije hrvatskog filmskog stvaralaštva djece! 13.06.2022.
1-10/5257
Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta