Članice HFS-a

Facebook HFS

ČLANICE

Gerger film
Požega

Web-stranica udruge: www.gerger-film.hr

Djelatnost udruge:
a) filmsko stvaralaštvo i produkcija
b) edukacija, odnosno rad s djecom i mladima
c) organizacija prezentacija i manifestacija

Udruga “Gerger film” iz Požege se bavi produkcijom filmova, mahom komedija, kao i organiziranjem projekcija te filmskih radionica. Do sada smo snimili sedam kratkometražnih te jedan srednjemetražni film. Kroz snimanje i produkciju naših filmova prodefiliralo je stotinjak ljudi što kroz glumački, tehnički ili produkcijski dio rada. Voditelj projekata, scenarist, redatelj i glumac je požežanin Hrvoje Podobnik.

Nastupili smo na nekoliko renomiranih filmskih festivala od kojih se izdvaja sudjelovanje na "Danima hrvatskog filma" 2012 godine sa filmom "Blagoje 2" kao i treće mjesto te nagrada publike na Reviji jednominutnih filmova "Crominute". Na „Pula film festivalu“ sa filmom "Bez računa se ne računa" osvojili smo nagradu publike. Film "Čik Boris protiv mučke đubradi 3" je osvojio zlatnu motorku u kategoriji borilačkih filmova na "Trash film festivalu" 2013. godine u Varaždinu, također ušao je u konkurenciju na Danima hrvatskog filma 2014 I Mpumalanga short film festival (Južna Afrika), te osvojio nagradu organizatora na međunarodnom festivalu smjeha FIFES.

Film „Vinko“ je oduševio Požešku publiku te je imao tri projekcije u kazalištu, pogledalo ga je preko 600 ljudi. Također je imao i zagrebačku premijeru u kinu „Tuškanac“.

Predsjednik udruge: Hrvoje Podobnik

Kontakt osoba: Hrvoje Podobnik

Kontakt broj telefona: 0922688837

Kontakt e-mail: hrvojegerger@gmail.com

<i>Vinko</i>
Vinko
Gerger film
Gerger film

VEZANE VIJESTI

IZBORNIK

složeno po abecedi